byter blogg!

Så, nu har jag bestämt mig, jag byter blogg!
Hoppas du följer med dig, annars bajbaj för denna gången :)
klicka på den rosa texten för att komma till bloggen.


Dag 20 - Den här månaden

Eftersom det bara har varit en dag i denna månaden hittills så tänker jag skriva om förra månaden! :) Då hände massa saker,

Jag invigde månaden i Turkiet med min familj och var hemma den 5 juni. Den 6 juni fyllde jag 15 år, och dagen spenderades med några kompisar. Samma vecka gick jag på två studentfester i rad, nämligen min kusin Philips och Linneas storebrors. Den 12 juni firade jag min födelsedag med släkten och samma kväll åkte jag till Habo Ljung camping för att campa med klassen. Den campingen var bäst! Dagen efter var det klassens dag på campingen, och ytterligare en dag senare var det äntligen dags att sluta åttan!

Några dagar senare satte jag mig i morfars bil för att åka upp till Osby och gå på en tvådagars intensivkurs för mopedkörning. De godkände min körning och knappt en vecka senare skrev jag teoriprovet och blev godkänd där också. Sen firades midsommar hos farfar den 24 juni, vilket var ganska kul! :)


Har även blivit mycket shopping under förra månaden. Har besökt både Center Syd och Nova Lund flera gånger och fått med mig lite blandade saker hem.

Shit, var mycket mer än jag trodde! Men najs med saker att göra, till skillnad mot nu på sommaren...






Dag 19 - Detta ångrar jag

Får bli samma som sist jag svarade på denna "fråga". Att det finns en sak som jag ångrar jättejättemycket, men det är inget jag tänker dela med någon. Fast det är inget viktigt, det kommer förmodligen inte hända något om jag inte gör något åt det förutom att det blir jäkligt pinsamt! ;) För jag kan göra något åt det, men jag tänker i alla fall inte göra något inom den närmsta framtiden!


byta blogg?

Hejhej! Nu är det såhär att jag tror att jag ska byta blogg! Om jag gör det kommer det bli till felicianilssons.blogg.se där min nya design också finns. Dock kommer denna bloggen alltid finnas kvar, för den är full av minnen :)

Men jag ska fundera på om jag bytar eller inte, och om jag bestämmer mig för att byta kommer det ske ganska snart. Hare bra sålänge!

cp bild på mig och linnea från iförrgår


Ny bloggdesign på g!

Jaaaa, snart kommer det komma en ny bloggdesign, wohoo! Håller på att fixa den i en testblogg jag har. Den kommer bli ljus och lite somrig, inte mörk och dyster som den jag har just nu. Men vi får se hur den blir, om jag inte blir nöjd kommer det dröja innan jag fixar till det och byter :)


Musik.

Har nyss skapat en ny spellista fullproppad med sånna låtar som man lyssnade på 24/7 förra sommaren! Massa minnen :)


13.02

Gutenmorgen! Har inget direkt att skriva om idag, det kommer typ inte hända nåt. Skulle egentligen hem till Karin och baka cupcakes till hennes konfirmation som är imorgon, men det krockade med hämtning och passning av lillebror. Så vi får ses imorgon istället, då ska jag titta på deras konfaredovisning och sen hem till henne efteråt. Peace out!


Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Kommer inte ihåg mina födelsedagar riktigt, men jag har två favoriter! :)

2009 - 13 år
Då blev man tonåring! ;D Den kvällen skulle Ebba och Madde sova över, och jag hade fått en ny kamera av farfar så dagen efter spelade vi in en talkshow med den! Vi hade en reklampaus mitt i, och vi spelade t om in reklamerna! x)

hade inte lärt mig inställningarna på kameran än - det finns två lägen: ett för närbilder (ni vet den blomman) och ett auto/långt ifrån (ett berg). och jag fottade i blom-läget hela tiden så alla långt-ifrån-bilder är jättesuddiga...





2011 - 15 år
Och så såklart årets! Hade inte släktfest samma dag, men jag träffade Karin, Emma och Becki vid glasskiosken, köpte glass och satt sen och babblade på en lekplats! Suuper mysigt :D har inga bilder !