Good night sleep tight

Nu är det dags för mig att sova!
Ska jobba litegrann imorgon, wohhoo. Sen ska jag till mormor.
Om jag inte hinner blogga från en dator så får ni mobilinlägg! :D




Justin Bieber


Hahah klockren! xD

Om ni inte kan se texten:
1. Bieber was murdered before his concert.
2. Well, I guess the killer...
3. Was Justin time.

Gokväll! Hann inte blogga idag och nu funk...

Gokväll! Hann inte blogga idag och nu funkar inte internet så det får bli mobilblogg ;) nu sitter jag och smsar med mina vännor och snart jag jag äta grillat! :D MUMS. Karin bloggar kanske sen! /mobilblogg


Tjena! Sitter och pluggar kemi, har redan ...

dsc03577 (MMS)

Tjena! Sitter och pluggar kemi, har redan skrivit 4,5 sidor i min bok och det är inte ens hälften av alla olika ämnen jag måste skriva om! Aja, får väl sitta uppe hela natten. /Mobilblogg


Vila i frid, Spotify!

Tjenare! ♥

Torsdagar är grymma, jag går i skolan mellan 09.10 till 13.05 medan Felicia går mellan 08.05 till 14.15, men hon har det ännu lyxigare imorgon. Så det jämnar ut sig!


Mina 20 timmar tog precis slut och på söndag kommer Spotify Open bli helt störigt. 10 timmar varje månad och låtarna är begränsat så man bara kan lyssna på de 5 ggr... Tack för denna tiden Spotify, nu får jag nöja mig med Youtube!


Citat

Sa den guden, som jag inte tror på: "Hon. Nu är det hennes tur. Nu ska hon utsättas för fjärilar i magen, förvridna tankar, kärlekens våndor och lyckorus. Nu ska hon sova oroligt, vakna tidigt, gå omkring i världen med förstorade pupiller. När hon hör ett särskilt namn ska hon darra."
Var det så?

- Katarina Kieri, Ingen grekisk gud, precis

Svar!



Okej, det kanske inte är någon fråga, MEN det tog mig så lång tid att leta upp den texten i bildarkivet så den får vara med ändå!
Den här personen ville att jag skulle lägga upp fler bilder när jag spelar landhockey, men tråkig som jag är säger jag tyvärr inte.. Jag har ca 4 bilder från en landhockeymatch och de är på endast mig, dvs; man ser ingen annan på planen. Jag ser lite ensam ut + att jag ser ut som ett mongo med tandskyddet i munnen. Så dom bilderna blir det inte, men snart ska jag upp till Göteborg och spela utomhusturnering, vi får se om jag tar några bilder då!

Frida



Idag fick jag min FRIDA-tidning nummer nio hem i brevlådan. Till tidningen fick man detta armbandet. När jag såg det i förra numret nivet på sista sidan där det står "I nästa nummer kan du läsa om ditten och datten" då trodde jag att det skulle vara något billigt plastarmband. Men det är det inte! Alltså det är säkert billigt och går lätt sönder, men det är inte av plast. Det känns lixom som ett vanligt man köper på guldfynd, det blir lixom kallt. HAHA. Vet inte vad materialet heter...

ME LIKE!



You shook me all night long

Hahhah denna låten ska jag lära mig på trummor tills om 4 veckor i skolan... observera att 2 av dessa skolveckor är prao så jag kommer bara ha en lektion till för övning. (Har redan haft två) Men vi får se, satsar åtminstone på VG!



AC/DC - You shook me all night long

Designa Converse

Bara jag som älskar converse? I alla fall, på converse.com kan man designa sina egna converse och sen beställa dem! Man kan till och med ha sin egna lilla text på.


Sånna här skor tyckte jag att min syrra skulle ha, men det tyckte inte hon... Det står "Coola skor" på baksidan/hälen ;) Erkänn att dom är sjukt awesome!



Sånna här converse såg jag när jag var i Tyskland, allting helt svart. Det ser rätt coolt ut ändå, fast i så fall måste den lilla stjärnan på insidan också vara svart och det blir den inte när man designar på hemsidan :/

Fika


Nu sitter jag och fikar :D Varm choklad med grädde och en päronklubba från Karamellpojkarna! Kan det bli bättre?! Jaa, glass hade varit bättre. Btw, tufft med runda bilder!

Ååh så glad man blir!

Skrev ju igår att jag skulle till träningen. Meningen var att jag skulle ta bussen dit med min syrra, men vi missade bussen så vi var tvugna att cykla. Jag ringde min tränare och sa att jag trodde att jag skulle komma i tid, och hon sa att det lät bra. Så jag och min syster cyklade i en halvtimma och när vi nästan precis var framme ringde tränarn igen och sa: "Det är bara Sofia som är här, och jag tycker inte att det är så lönt att träna" Nehe, så det var bara att cykla hem igen.. Jag som var så pepp på att träna. Istället fick jag cykla typ 1 timme och 20 minuter (nästan) non-stop och fick ont i rumpan av sadeln och i axeln av den tunga väskan. Men sen kom jag hem och allt var ok :)

Nu ska jag plugga till det superskojiga ordklassprovet som jag ska skriva imorgon. Bloggar mer sen!




Mat

Mmmm, syrrans surprise blev superlyxig hamburgertallrik till middag ;) Enda nackdelen var att nu är jag proppmätt och snart blire träning...
Nu ska jag snart byta om till träningen, och det blir ingen mer bloggning idag. See ya later alligator!


Landhockey!

Kom hem från shoppingturen med Karin för ett antal timmar sen. Vi cyklade dit och hem, och när vi kom hit igen var vi alldeles utmattade så vi satte oss framför teven. Just nu håller min lillasyster på med en surprise nere i köket (hon lagar middag) så jag får inte gå dit. Får väl gilla läget, slipper till exempel att laga middag ;) Senare blir det träning, första gången på länge :)

Bjuder på en cp bild från uppvärmningen på SM slutspelet, men det är bara för att alla andra bilder mamma tog var cp bilder med mig på planen, där man endast såg mig. Nejtack !


10.50

Idag har vi fint väder, som vanligt! Dessutom har träden & buskarna börjat få gröna blad :D Om några timmar ska jag och Karin cykla till Nova Lund och shoppa loss. Och denna gången ska jag INTE köpa glass, det dödar min ekonomi...
Ska se om jag lägger upp något mer sen, annars ska jag duscha och fixa mig strax ;)


Just du sitter jag hos farfar och vi har p...

bild1 (MMS)

Just du sitter jag hos farfar och vi har precis ätit glass! Vet inte om jag har sagt det, men glad påsk! (: /mobilblogg


14.13

När jag vaknade imorse vid nio och kollade mobilen hade jag fått ett sms av Karin: "Om du vaknar tidigt och ser detta så är det gudstjänst imorgon klockan 11. Är du på?". Så jag tänkte varför inte liksom, så jag gick upp och åt frukost sen bar det av till kyrkan! Var väl sådär kul, gudstjänsten varade i över en timme men det var nattvard också så det var ok ;) hallelujah moment!

Ska till farfar senare på påsk/födelsedagsmiddag, får se om jag slänger in ett mobilinlägg :)


Guten abend

Tyskasnillet!
Sitter framför teven med mammas laptop i knät och har precis kollat på "Är du smartare än en femteklassare?". Har gjort det testet på internet, och såklart var jag smartare än en femteklassare. Kan dock inte lova att jag inte googlade vissa svar... O:)

Dessutom fick jag ett påskägg av pappa innan! :D Tog dock ingen bild av det då jag kände mig tvungen att hugga in på det direkt ;)

Haha, på tal om ingenting:
Igår åt jag ju 2 glassar med Karin och sen när jag kom hem åt vi glass på kvällen efter middagen. Sen snackade Karin med Emma om det och Emma skrev "Glassmonster!" i min logg på facebook. Dom ville att jag skulle döpa mig till "Glassmonster" på facebook, men nejtack. Jag ändrade iallafall så att om man söker på Glassmonster så kommer jag fram. Så jag sökte på det några gånger (don't ask why) och jag hittade en sida som hette Alla som vet att Felicia är ett glassmonster! ;D och jag har ingen aning om vem som skapade den! Haha , den hade inga gillare när jag hittade den så den måste ha varit nyskapad men ingen vågar erkänna att de har skapat den. Aja, vi får väl se.




12.22

Har suttit och pillat med en bloggdesign som jag kanske ska använda här på bloggen! Behöver dock ändra lite först, blir t ex aldrig nöjd med headern... Men vi får se hur det blir! Om du vill se hur det ser ut än sålänge, titta här! Nu ska jag nog gå ut, vädret är fint även idag ;)


Guten morgen

Godmorgon alla! Nu är klockan 11 och jag sitter här med svenskaboken framför mig. Kommer antagligen inte komma längre än så i mitt pluggande... Det är såå tråkigt! Men jag måste, provet är på onsdag.
Idag är det påsk! Om ni inte redan visste det alltså. Hoppas på åtminstone ett påskägg, men vi får se. Ska nog inte göra något speciellt idag. Typ, plugga svenska och dammsuga mitt rum. Blir mer uppdatering senare!




Jag som blondin

Picture Captions
[Caption.iT - Face in Hole]

Jag har alltid velat veta hur jag skulle se ut som blondin, och idag fick jag svaret! Världens fulaste egobild på mig + en Britney Spears face maker... HAHAHAHA..! Var bara tvungen att lägga upp den här ;)

Påskkort!



Titta vilket fint påskkort jag fick av Karin i fredags i skolan! Jag blev superglad, tills jag öppnade det och läste vad som stod i:



........
Karin tror att jag är kär i honom men egentligen är det Hanna som är det ;)
Haha, antar att det bara var hämnd för kortet jag skrev till henne...

Glad påsk Karin önskar Felicia!
Och lycka till i framtiden med Marcus!

Idén snodde jag helt och hållet från henne, så hon får skylla sig själv ;)


Bloggdesign

Funderar på om jag ska byta bloggdesign? Eller åtminstone ändra lite på färgerna till någon vår/somrigare. HAHA, nu blev jag sugen på att ändra om ... Vi får se hur det blir :)


Magnum Strawberry White

nu är jag hemma igen och har precis käkat middag: raggmunk med fläsk och lingonsylt,nom nom!
Karin och jag cyklade till sommarkiosken men vi pallade inte stå i den långa kön där var, så vi bestämde oss för att köpa glass på ica. "Men dom har nog stängt, jag såg inga bilar där innan" sa Karin. Klockan var fem och det är ju långfredagen, så jag tänkte att det var säkert sant. Så vi handlade glass på statoil som ändå har öppet 24/7 men sen visade det sig att ica HADE öppet.. så jag gick in och köpte en glass till :D 




16.04

Min mamma är ju seeeeeg ! För tre timmar sen åkte hon för att hämta ett skrivbord och hon vägrar komma hem igen, plus att både hon och pappa har mobilerna här hemma på köksbordet? Där gör dom ingen nytta... Och jag hoppas att glasskiosken inte hinner stänga, även om den enligt 118 100's hemsida har öppet till 22? På långfredagen? Hmm.. aja vi får se.


Sommarvärme!

Åååh jag är så glad att det är så varmt! Ska snart cykla till glasskiosken och träffa Karin där. Vi frågade Sofia, Linnea och Becki om dom ville följa med men dom kunde inte. Eller, Becki skulle dit med någon annan för ett litet tag sen och jag kan inte cykla iväg än.

Det är så himla sköt att bara behöva ha shorts och t-shirt på sig! Och jag hoppas att ni gillar min fina webcambild..!


T-shirt - Gina tricot - jeansshorts - Ullared

Glass! ♥

Idag skulle jag och Karin egentligen åka och shoppa, men så pallade inte hon och jag skulle göra det själv eftersom jag var jättesugen på att shoppa. Men sen pallade jag inte heller så jag ska istället besöka Karin efter lunch och så ska vi köpa glass :D Wohoo, hallelujah moment. Nu ska jag plugga till svenskaprovet, bloggar sen!



Lalandia 2011











21.59

Kom hem från gudstjänsten för typ 2 timmar sen. Jag, Linnea och Karin kunde inte sluta skratta + att vi snackade om allt och ingenting under hela gudstjänsten. Och så var det en sur tant som satt framför oss och sa "Kan ni försöka att vara lite tysta?!" man liksom bara chilla maneten! Så vi sa "Ja......" fast sen fortsatte vi igen. När jag hade cyklat iväg så kom den tanten fram till Karin och Linnea och bad om ursäkt och då sa dom: "Ehmm, jadå det är chill det är vi som borde be om ursäkt" HAHAHAHAHAHA....... Jag undrar om tanten verkligen vet vad "chill" betyder...

Nej nu ska jag ta ut tummarna och lägga upp bilderna från lalandia!


Gudstjänst

Om ungefär en timme ska jag cykla in till B-town (cool jag är som skriver så) och gå på gudstjänst med Linnea. Eftersom jag ska konfirmera mig måste jag gå på en gudstjänst (fan va jobbigt det är att skriva det ordet...) en gång under påsken, wohoo! Men nu ska jag börja plugga inför ordklassprovet på onsdag. Hare!

Suupervarmt

Åååååh va fint vädret är idag! :D :D
I morse (eller vad man kallar det? typ vid 12) var det 20 grader i skuggan så jag tog på mig mina jeans shorts och en tunn kofta och cyklade till Nova Lund. Tänkte kolla efter bikinis eftersom jag ska till Turkiet om en månad. På Gina Tricot hade jag spanat in en, men den fanns inte någonstans i butiken?! :( Så jag gick till H&M och BikBok där jag hittade några, men det var typ 2 km långa köer till provrummen så jag pallade inte prova. Ska kolla i Ullared också när jag ska dit!

Jag provade en massa kläder men köpte inget, förutom mat på McDonald's och lite godis... mehehe (a) Sen cyklade jag hem igen. För en stund sen somnade jag i soffan framför Family Guy och sen hamnade jag här. Jag vet att jag är en datanörd, kan inte ens låta den vara när det är 20 grader varmt ute? :o haha..


Lust att göra av med alla mina pengar.

Jag vet någon som snart ska ut och shoppa..!


Landhockey - introduktion


Lalandia

Ojojoj nu kan Felicia blogga igen! Sanningen är att jag har varit på Lalandia i Danmark, fast det fick jag inte skriva på min blogg för mamma. Det har i alla fall varit super najs, vi har badat varje dag (mån-ons), ätit på restaurang på kvällarna, dvs pommes och glass varje dag. I måndags åkte vi över med färjan till Tyskland för att handla öl, vin och godis innan vi åkte till lalandia. På båten åt jag currywurst, det var jättegott! Om ni ska till tyskland, ät currywurst!

Det var allt, tack och hej leverpastej!
Bilder kommer nån annan gång!


Godmorgon! (:

Godmorgon! Nu ska jag snart käka frukost, see ya!

Surrealistisk bild


Godnatt!

Nu ska jag snart dejta kudden! Imorgon och på tisdag kommer jag inte kunna blogga alls typ, så jag har fixat tidsinställda och så ska Karin uppdatera! :) Wohoo! Godnatt ♥

14.43

Nu har jag suttit och uppdaterat mitt inlägg om landhockey som finns HÄR. Jag skrev det för några månader sedan eftersom jag vet att det är många som inte känner till sporten, så om man vill kan man läsa om det där. Hade tänkt ta lite bilder på inomhus- och utomhusklubbor också och lägga till i inlägget, men det gör jag sen. Där finns även filmer från SM där man kan se mitt lag spela. Wohoo! Aja, nu ska jag göra något annat. Typ fixa mig, gästerna kommer om en kvart! :o

Tjuvlyssnat.se


HAHAHAHAHAHA


Bild 10: En bild på din vardag

Fan va tråkig jag är som lägger upp bilder från skolan... men, men! Det är från en fransklektion i sjuan, den första då. Och den andra är typ ja... jag vet inte vad det heter. Utanför mediateket, matsalen och kiosken. Typ mitt i skolan. HAHA. Jaja...




Hemma redan...

Jaa, mina planer var att sova superlänge hemma hos Linnea, åka hem vid 2 och sen få gäster klockan 3. MEN, vi vaknade supertidigt och så såg vi en film, käkade chips och spelade dataspel. Lite innan 10 var vi mitt inne i Starshine Episode 2 så smsade pappa att han skulle hämta mig om fem minuter...? Jaha. Så här hamnade jag. Vi ska snart äta brunch och sen städa, och runt tre kommer våra gäster!


Bild 9: En knasig bild på dig själv

Knasig...? Ska se vad jag kan hitta...



Detta var väl den knasigaste bilden på mig som jag hittade för tillfället. Bara för att jag är bäst på träslöjd! :D

Bild 8: Någon du tycker är väldigt snäll



Ignorera mig på denna bilden... Jag var väldigt flummig den gången. Har 3 bilder på Emma och mig i den gungan och i alla tre sitter jag och skrattar och gör konstiga miner och Emma ser helt seriös ut... Aja, sån är jag!

Att shoppa är kulikul!

Hellu! ♥

Har varit iväg med mamma och shoppat, behövde reklamera (säger man så?) mina skor som hade gått sönder och sen köpa nya och sen fyller lillebror år den första maj, så vi köpte lite presenter till honom med!


Stadium - 799 kr, nu 499 kr.
Lika cool som Felicia nu när man köpte likadana skor som henne! Problemet egentligen var att det inte fanns några andra snygga och de rekomenderade de till mina hälar som jag har big problem med ibland!


JC - Ingen aning vad den kostade! Var i alla fall på REA, tror 174 kr.

(Skulle köpt ett par ballerinaskor som var sjukt snygga, men såklart fanns de inte i min storlek!)

Snart kommer kära pappa hem med lite Kina shopping som jag har beställt av honom! ♥

Bloggar mer sen, kommer göra det nå rätt mycket denna veckan eftersom Felicia säkert kommer att vara på vift, som vanligt!




16.01

Nu har jag kommit hem från mammas affär! Städade nästan hela dagen. Först dammsugade jag och sopade och sen ville mamma att jag skulle hjälpa henne att prismärka om massa saker. Men det är så sjukt tråkigt så jag sa att jag hellre ville städa så det var det jag gjorde ;) Nu ska jag bara sitta vid datan en liten stund sen ska jag dra hem till Linnea och sova där! Imorgon kommer vi få gäster och jag vet inte riktigt om jag kommer hinna blogga. Fixar tidsinställt :) Hare!


lite överredigerad, men lev med de ;)

Godmorgon!

Nu ska jag strax äta frukostoch sen ska jag jobba. Bloggar kanske sen :)

Min söta katt :D mehehe.. bilden tog jag igår,

Bild 7: En bild som väcker minnen



NAAAW ALLA ÄR SÅ SMÅ OCH SÖTA... :')
Min gamla klass när vi började fyran, nu går vi i åttan.

Bild 6: Någon du saknar


PÅSKLOOOOOV!

Äntligen är det påsklov! Har längtat massa! Ska bli så himla skönt att kunna sova länge på morgnarna (nästan) hela veckan. Får se vad jag ska hitta på under lovet.. kanske inte är hemma hela tiden, men Karin kommer vara här och blogga annars! Eller så fixar jag något tidsinställt. Nu ska jag redigera bilder, bloggar sen! ♥


Bild från Tyskland, utanför Hotell Ger... nånting :)

20.25

Idag hade jag en as chill dag! :D Först: hemkunskap. Jag &David gjorde fetaostlax med potatismos och sallad vilket blev ganska gott förutom att mosen hade för mycket peppar i sig... Det var liksom ett helt arbete och om ngn vecka ska vi lämna in ett helt häfte fullt med papper som handlar om denna måltid. KUL!
I alla fall, sen hade vi SO och istället för lektion splashade vi ägg på gräsmattan och åt glass+kakor. nom nom nom! Ochj sen var det 40 min matte, lunch, 40 min franska och bild. Bilden missade jag typ halva för skulle besöka min favorit - TANDLÄKAREN! Dock var det en vanlig kontroll denna gången, och måste säga att dom verkligen har mysigare stolar än vad tandreglisten har ! Hahah ..

sen var jag på möte med landhockeyn också... johanna hade oändligt med bullar och amanda blev verkligen helt exalterad, "VAAA ÄR DET SANT?!" när Johanna sa att dom aldrig skulle ta slut hur mycket man än åt, xD


Kladdkaka.... :(

Hejsan allihopa! Nu borde min syrra egentligen stå och göra en kladdkaka till mig som jag ska ta med till skolan imorgon (egentligen borde JAG göra den, men jag mutade henne för pallade verkligen inte..;) ) men vi hade inga ägg så det gick inte ..... D: som tur är ska fler baka så vi blir inte utan. Till det ska vi äta glass och dricka läsk som blivit över sedan föräldramiddagen förra veckan :)
Imorgon ska jag till tandläkaren, och på möte med landhockeylaget på kvällen. Det är hemma hos Johanna och jag har absolut ingen aning om var hon bor... Men det ska väl gå att hitta på eniro ;) Nu ska jag skaffa mig ett liv, see ya!

Varning för 2 år gammal bild!!

16.43

Hemma från skolan, riktigt najs väder idag asså... Det ösregnade hela vägen hem... Och smart som jag var hade jag tagit på mig min vindjacka som inte är det minsta vattenavstötande, och så hade jag converse. alla mina kläder var dyngsura när jag kom hem, fast min väska var nästan helt torr! (Y) Så mina läxor blev iallafall inte förstörda... alltid något! ;) nu ska jag snart renskriva min HK och sen ska jag laga lasangette! Hare


SKOR

Har varit och spanat in sommarskor och jag har fastnat för dessa, från skopunkten 199.-

Plugg

Nu har jag precis bokat tandläkartid hos den vanliga tandläkaren (shit, har inte varit där på as länge?:o) och ska precis börja plugga franska inför imorgon. Jag ska hoppa över ungdomsgruppen i kyrkan idag pga provet imrg, men det blir i alla fall träning ikväll klockan 20 som vanligt. Ska bli kul att spela landhockey inomhus, för utomhus är inte alls lika kul... :P

bild på Sofia och Fredrik.

Landhockey

Har varit hos Linnea med Karin några timmar, cyklade dit och hem vilket tog 50 minuter på ditvägen och 30 på hemvägen. Det blåste 7kt mycket och var uppförsbackar hela ditvägen, that's why ;) Nu ska jag snart ha årets första utomhusträning tillsammans med Nayan! Wohoo! :) Dock är det skola imorgon igen, me don't like :/


Karin idag!

Idag ska jag träffa Karin! Ska först bara plugga lite franska. Ska antagligen cykla till Karin för herregud vilket väder vi har idag!! Jag har varit ute och cyklat och spelat fotboll med Melwin i flera timmar. Efter att jag har pluggat och pappa har duschat ska jag in till Center Syd och göra ett syntest inför moppekörkortet och sen kan jag träffa Karin :D

En bild på Ebba från en photoshoot vi hade för något år sen... bilderna på henne är jättefina men dom på mig är typ inte fina alls... jag hade till exempel jättefula kläder på mig.

Tävling

Idag har jag stått på en hästtävling i Tågarp (eller ngt åt det hållet) och sålt saker från mammas affär tillsammans med min syster. Vi var tvugna att gå upp klockan sex och när pappa sa att jag skulle gå upp vid nio imorgon och hjälpa till att packa upp sakerna igen totalvägrade jag. Men jag slipper ;)

Efter tävlingen åkte vi till affären och tog in lådorna och sen åt vi på Max. Men jag var sur för jag ville hellre äta på McDonald's, och jag ville inte ha någon av Max's hamburgare så jag tog bara pommes (A)

Dessutom så köpte jag en übersnygg moppehjälm som jag ska ha när jag börjar köra på min moppe sen :D Bild kommer senare.

Hemma från skolan, äntligen...

Nu har jag äntligen kommit hem från skolan efter att ha varit där sen klockan åtta imorse. Jag kom hem typ för 20 minuter sen, så om jag inte är helt vilse så har jag varit i skolan 13 timmar och 20 minuter idag.

Det började med en vanlig skoldag nästan som vilken somhelst. Vad som var annorlunda var att istället för svenska hade vi matte eftersom svenskalärarn inte var där. Sen stannade jag kvar i skolan eftersom jag knappt hann hem igen innan jag skulle dit och börja laga mat och fixa till föräldramiddan. Jag, Max och Linnea lagade köttfärssås som skulle vara till lasangen. Det var 53 personer som skulle ha mat samtidigt! Men vi fixade det superbra och alla föräldrar blev jätteglada. Det var trerätters för endast 100 kr. Laxmacka, lasange med sallad och glass med fruktsallad. Dessutom hade vi livemusik och bildspel, och en liten tävling. När alla päron hade gått var det bara att städa undan allting och bära tillbaka alla bord och stolar. OCH NU FÅR JAG SNART SOVA! :D måste bara vara inne på facebook en stund först...

Random superdålig & gammal bild från skånes djurpark.


Tidsinställt



Bara för att Karin har varit så duktig och gjort tidsinställda får väl jag göra det också!

Just nu har vi kommit igång med allting inför föräldramiddagen på skolan. Jag står och lagar lasange medan Karin håller på att flytta alla bord från matsalen till mediateket där det är meningen att alla föräldrar ska sitta. Eller nåt. Eftersom jag skrev detta igår så var det lite svårt för mig att förutspå vad som skulle hända!
Jag hoppas i alla fall att jag inte är död vid detta laget ;)


Godnatt!

Tänkte precis skriva: "Borde egentligen ha sovit för längesen"
Men sen tittade jag på klockan och såg att den bara var tio över nio... Aja, det är ändå dags för mig att sova nu, eller pligga lite franskaverb och sen sova! Imorgon kommer en massa tidsinställda eftersom både jag och Karin kommer tillbringa hela dagen i skolan. Läs varför imorgon ;) ! Godnatt <3

Min lillebror i somras! ♥

Glosmaskinen

Jag har ett hett tips till alla lata människor som ändå måste plugga glosor! Om din språkbok också kommer från Liber kan du plugga glosor på Libers hemsida. Klicka in på www.glosmaskin.liber.se och välj språk, årskurs, bok och kapitel. Sen kan du testa glosorna där, så slipper du skriva in dom själv på t ex glosor.eu eller glosboken. Men kom ihåg att då är alla glosor från hela kapitlet med, så om du bara vill öva vissa får du ändå skriva in dem själv.
Som du ser kan du välja på sex olika språk, mellanstadium/högstadium/gymnasium, och jag vet inte riktigt vad "Vux" betyder? :P

Så om du går i åttan och ska plugga franska så väljer du den franska flaggan och "7-9" så kommer alla franskböcker upp i fönstret och det är bara att välja rätt bok. Sen kommer ett nytt fönster upp där du väljer kapitel. Good luck ;)


Franskaplugg



Nu börjar det bli så dags för mig att börja plugga till franskaprovet som är på tisdag! Det är massa vi ska kunna, vi har prov på 3 kapitel + pronomen, verb, adjektivböjning och sånt onödigt.... :(

Landhockeylaget i lokaltidningen


Klicka på bilden för att komma till artikeln!

Bild 5: En bild som du aldrig lagt upp



7kt liten bild, jag vet. Tog den med min gamlagamla mobil (Sony ericsson z530i) på vår kick-off i sjuan. Man ser inte vad/vem det är, men det är 3 killar i min klass (tror de e Lindoff, daniel och oskar eller nåt..?) som posar för kameran. Vi gjorde kollage med bilder från den dagen och satte upp dem i vårt hemklassrum.

Kvällshumor



Känner att det är dags för mig att gå och lägga mig nu... HAHA, förutom denna är det en annan sak jag har skrattat jättemycket åt, men det känns inte som att jag vill ta upp det här. Snart ska jag lämna min kära dator för sig själv för att SOVA! ♥ hehe.. det är så himla skönt att sova, men det är inte ett dugg kul att vakna. Ska i alla fall sova så fort jag har skrivit klart ett mejl till min tyska kompis! GODNATT!

Bild 4: En gammal bild på dig själv



Förlåt, men HERREGUD VILKEN FUL BILD... Men det var den absolut bästa av de gamla bilder jag har på mig själv på denna datorn. Det var på min 12-årsdag, i mitt gamla rum som var tapetserat med teckningar och hästaffischer ... mitt nya rum har inget alls på vägen, ;)

Min fina middag



Titta vilken god middag jag lagade! Mamma scans köttbullar med makaroner och ketchup. Keptchupen var nästan slut därför är det små ketchup-pluppar över hela tallriken... Och Lokan var zuuper bubblig så jag blev helt rapig av den, HAHA. Men de va gott och jag är mätt och glad iaf ;)

18.17

Nu ska jag antagligen laga lite mat... egentligen pallar jag inte det, jag vill se på tv! Men vad gör man inte för sin kära familj..!

Min charmiga katt, Molle! ;)

Fransk manikyr



Titta, det blev fransk manikyr igår. Dock så failade jag lite på högerhanden... Men men!

20.22

Nu har jag målat mina naglar med fransk manikyr (bild kommer imorgon!), hjälpt pappa med hans hästbild och hittat ett brev till mig i brevlådan. Brevet innehöll en FRIDA-kalender som jag fick när jag (pappa) förlängde min prenumeration på tidningen. Räkningen för att förlänga den har legat och skräpat i köket sedan typ julas, så jag fick tjata ganska mycket innan han skickade iväg den. Så snart ska jag stänga av datorn och lägga mig i sängen och läsa i min kalender. Den innehåller en massa modetips och horoskop så det MÅSTE jag ju läsa ;) nejmen det är kul, och jag har bara suttit vid datorn hela dagen så. Jag målade till och med naglarna framför datorn. Hanna och jag har diskuterat våra listor över snygga killar.... HAHAHA. Alltid lika kul ;)

Godnatt! ♥

Naglarna?



Återigen - webcambild!

Igår tog jag bort nagellacket från mina naglar. Måste säga att det känns tomt utan! Men jag pallar inte ha dom i någon färg längre. Funderar på fransk manikyr. Och nu fick jag en impuls. Ska måla naglarna nuuuuu. Puss och hej!

Dagens outfit

Bara för att det regnar idag ska ni få dagens outfit! Eller ja, inte bara för att det regnar. Också för att jag inte orkar skriva på min läxa och för att jag inte har något bättre för mig! :) (har förresten en massa att blogga om idag!) Soooo here it is

Ni får ursäkta att min webcam tar bilder med SÄMST kvalité och att jag inte pallar ta med kameran... ;)

Jeans: lindex
Linne: gina tricot
Kofta: horze

Bild 3: En konstig bild





Här kommer 2 konstiga bilder istället för en! Måste säga att den första är konstigast... Karins fina face-warp bild på mig, ser inte så vackert ut ;S och så har jag typ morgonfrisyr... xD Andra bilden är på julafton 2009 när mormor försökte tvinga i mig en pytteliten bit sill. Den var inte god...

Beckis egna fantasier

Igår när vi hade religion (som inte är mitt favoritämne direkt...) ägnade jag och Rebecka tiden till matchmaking istället. Tydligen hamnade jag i ett trekantsförhållande med 2 killar ? Aja, henner fantasier, som sagt. Jag vet att vi inte har något liv!


Regn........

Asså, vad fan är detta?! Igår var det hur fint väder som helst, när jag skulle in till Malmö och tandreglisten var det nästan för varmt för att ha vindjacka på sig. Men idag klockan 15-16 så REGNAR det? Suck på vädret...


Dagen

Har inte varit i skolan så mycket idag, skulle ju som sagt till tandläkaren ;) Innan skolan tog jag den första gardasil-sprutan, så om 2 månader ska jag ta den 2:a. Jag har inga kommentarer om hur det kändes eftersom Karin ska ta sin imorgon och jag har lovat att inte berätta om det. Men det känns i alla fall helt som vanligt nu och man får träna och allting, så det är vad jag ska göra ikväll. Dessutom ska jag till kyrkan innan dess! Blir najjs, Karin ska också dit.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik; Eliza Doolittle med Pack up ;)


Bild 2: En bild på dig själv


Morgoninlägg

Godorgon! :) Idag har jag sovmorgon till klockan nio, men jag ska ta gardasil-spruta innan dess. Så jag ska snart åka ;) Senare i eftermiddag, 13.40, ska jag vara hos tandreglisten och laga tandställningen som gick sönder på lägret. Så jag missar träslöjden (veckans depp-period;]) och idrotten. Och förhoppningsvis kommer jag hem tidigare än jag brukar :P

Bloggar mer när jag kommer hem, puuuss :D


Viennetta

Nu sitter jag och äter Viennetta! muuums. för er som inte vet vad det är: en "glasstårta" från GB glass, vaniljglass med lite choklad i... orkar inte fotta och hittar ingen bra bild på internet. Men googla det så får ni se om ni inte vet ;)

Snart ska jag sova för jag är verkligen ÖVERTRÖTT. Sov inte alls mycket på lägret.. ^^ Men ska snart sova! Imorgon ska jag ta den första gardasilsprutan och senare blire kyrkan & träning. Och så skola såklart... yey!

Godnatt!

Bild 1: Någon du umgås väldigt mycket med



Antar att jag umgås mest med Linnea. Hade egentligen tänkt ta en bild med många kompisar men, förlåt, jag pallade inte leta upp någon... därför blev det samma bild som jag laddade upp innan!

25 bilder

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En konstig bild.
4e bilden: En gammal bild på dig själv.
5e bilden: En bild som du aldrig lagt upp
6e bilden: En person som du saknar.
7e bilden: En bild som väcker minnen.
8e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
9e bilden: En knasig bild på dig själv.
10e bilden: En bild på din vardag.
11e bilden: Du och någon klasskompis.
12e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
13e bilden: Din bakgrundsbild på datorn.
14e bilden: En bild på dig själv.
15e bilden: En ovanlig bild.
16e bilden: En bild på din fritid.
17e bilden: En gammal bild på dig och en kompis.
18e bilden: En person som alltid ställer upp för dig
19e bilden: En bild på en tid du saknar.
20e bilden: En bild från i somras.
21e bilden: En bild som gör dig glad.
22e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
23e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
24e bilden: En tokig bild.
25e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

Hemma från konfalägret

Japp, då var man hemma från lägret! Det mesta var kul, men vissa av ledarnas regler sög verkligen... Tänkte berätta lite om det ;) + Två zuuper fina bilder på mina rumskompisar!

Fredag
Vi åkte buss i 1,5 h för vi skulle till Åhus, och när vi var framme åt vi hamburgare till middag. Sen gick vi till våra hus som vi skulle bo i, och det var 2 st små "villor". Vi var två grupper från vår församling där. Det var min grupp = 7 tjejer och 3 killar, och den andra gruppen/killgruppen = 11 killar. Men på kvällen skulle vi busa med dom fast det fick vi inte för våra tråkiga ledare... Dessutom råkade jag ta sönder min tandställning.. xP


Isabelle på bussen

Lördag
Först planerade vi vår redovisning till konfirmationen, vi hade vattenkrig och senare på kvällen kollade vi på en skit äcklig Jesus-film. Minns inte vad det heter, något med passion. Vad du än gör, SE DEN INTE!! Så hiiimla äcklig... Senare på kvällen gick jag, Isa, Linnea och Becki ut en runda med två killar från det andra huset. Sen hade vi en massa tjejsnack med 2 unga ledare, fast sen var det någon som släppte in typ 5 killar in i vårt rum (so skulle gömma sig?) så vi bytte samtalsämne till typ droger och sånt.


zuuper konstiga Linnea på vårt rum...

Söndag
Idag gjorde vi typ inget, vi packade, städade och tittade på tv. Fast ledarna snodde TV sladden efter ett tag när vi vägrade städa så då grät vi. (HAHA) Dom satte aldrig tillbaka den :/
När vi skulle äta lunch "fixade vi ihop" Becki med en av killarna vi varit ute med på kvällen, HAHA, fast alla visste att de va skämt. Sen killarnas ledare oss deras telefonnummer, mohahaha....! ^^



Visste du detta om mig?



- Jag älskar att spela in och redigera filmer själv
- Jag brukar oftast inte berätta om hemligheter för andra
- Det godaste som finns i hela världen är glass.. typ
- När jag var liten tyckte jag det var super tråkigt att duscha, så jag gjorde typ allt för att slippa! Kan informera er om att det inte är så fortfarande.

Tidsinställt inlägg... Så är förmodligen på konfaläger just nu ;)

Konfaläger idag

Idag ska jag på konfaläger, min skjuts kommer och hämtar mig 16.00! Det är om 45 minuter och innan dess ska jag typ packa ner mina skor i väskan och kanske äta något. Fick sluta tidigare i skolan idag så jag gick till Netto och köpte godis till lägret.

Hade ett oförberett prov i Biologi och lite kemi & fysik idag... det gick lite bättre än förra oförberedda biologiprovet haha, då blev ja inte godkänd... Det hoppas jag att jag har blivit nu! :P aja, nu ska jag hitta på nåt annat. Kanske fixar ett tidsinställt inlägg till helgen men annars är nog Karin där och räddar er! :)

har ingen kulig bild så det blir bildlöst idag! :)

Randomkommentarer?

Dålig bildkvalité...
Någon mer än jag som får sånna här random kommentarer ibland? Jag menar sorry om det är någon som verkligen skriver dom, kommentarerna hamnar på sånna inlägg som jag la upp för typ 4-5 månader sedan och det står saker som att "engelska är mitt andraspråk och jag tycker om att besöka hemsidor som din för att förbättra mitt engelska ordförråd och grammatik" Men wtf jag skriver på svenska? :S
Den undre kommentaren är kommenterad på inlägget "Match mot föräldrarna" som jag la upp strax innan jullovet. Kommentaren kom den 17 mars, alltså 3 månader senare. 

Nej, jag klagar inte. Tycker bara att det är lite random...