Packa

Usch, har packat (till och från) sen jag kom hem från skolan och det är super tråkigt!! Men ska på konfaläger imorgon med min lilla grupp + 14 killar till....... yay ? Aja ska väl bli najjs ;) Linnea, jag och Isabelle ska i alla fall få bo i ett eget hus :D NAJS. Jag är nästan färdigpackad, det är bara ngt litet kvar som typ tandborste. Men det kan jag inte packa ner nu för då kan jag ju inte borsta tänderna ikväll &imorgonbitti? Så det sista packar jag imorgon innan Sofie kommer och hämtar mig.
Så nu ska jag duscha, bloggar kanske imiorgon! :)

Mitt livs hemskaste ögonblick

Idag har jag haft mitt livs hemskaste ögonblick... eftersom mina matlagningskunskaper är typ 0 så började spisen brinna när jag skulle steka lax... HAHA. Men bara lite, och pappa var där och blåste ut det så det hände inget farligt! Ifall han inte hade varit där så hade jag nog typ fått panik... Aja, men huvudsaken var att det gick bra och blev gott. Förutom citron & dillsåsen som var ... inte god alls.

Panik!

Precis som Karin skrev innan idag hade jag lite panik över mitt SO-arbete som ska vara inlämnat imorgon. Blev i alla fall typ klar med det. Eller ja, det är klart. Men jag har lite ångest för jag har skrivit 1,5 sida och Karin har skrivit 10? Och det ska handla om industriella revolutionen vilket är det tråkigaste jag nånsin läst om (förutom biologi,fysik,kemi men dom är så högt upp på den listan att dom inte räknas). Men aja, läraren får vara nöjd för jag har faktiskt skrivit om alla punkter man skulle (kanske lite kortfattat men whateva?) och lite till!

Hoppas ni gillar Karins randominlägg som kommer lite då och då... Om ni inte gillar dom kan jag be henne skärpa till sig! ^^




21.11

Asså ja, man är lite dålig på att uppdatera, så det är tur att jag har Karin! Dock gillar jag inte hennes inlägg... Vadå frågestund om mig?! ......... Aja, hon kan få hålla i en frågestund och jag ska inte lägga mig i. Men allvarligt talat... dom bilderna?! Dom är ju superfuula!! aja sånt får jag väl leva med om jag låter karin blogga här...

Idag hade jag konfa istället för på torsdag eftersom jag o min grupp skulle träffa den andra gruppen som vi ska på läger med på fredag-söndag. Den gruppen består av 14 killar som jag inte känner, känns superskoj. Dessutom kan dom inte hålla käften. Men antar att det kommer bli rätt kul ändå, jag Linnea och Isabelle ska sova i ett eget hus ;)

Nu ska jag kolla bloglovin och sen sova, för har SJUKT ont i huvet :(


Nya skor!

Köpte nya converse igår på Brandworld ;) Dom har blivit lite skitiga för jag hade på mig dom igårkväll. Egentligen tänkte jag köpa ett par blå men dom fanns inte i min storlek, så jag tog dom här istället :)


Mina gamla converse... fick dem för nästan 2 år sedan av min farbror. Då såg dom ut som på bilden till vänster och nu ser dom ut som på bilden till höger. Man ser större skillnad om man ställer dom bredvid ett par nya, det vita gummit + snörena ser jätte grå ut :S But i like them anyway!

10.24

Oj, såg att Karin skrev ett inlägg igår :D Najsnajs! Själv var jag inte med på earth hour eftersom jag var på stranden med mitt landhockeylag. HAHA, stranden... det låter som att det är sommar men det är det verkligen inte! Visst, det kanske ser somrigt ut men det var kallt som f*n på stranden igårkväll. Jag och Linnea kom dit runt 18 med hamburgare och vi grillade dem direkt. Sen satt vi på bänkar runt elden och snackade och lyssnade på musik (med filtar, det var kallt ju!) tills kanske halv nio? Då var det typ kolsvart och kallt, så vi gick hem till Christoffer. Fast alla bara stack och elden brann fortfarande! xD så jag och 2 till stannade kvar och försökte släcka elden fast det gick inte så bra... vi hade inget vatten (förutom havet, och ingen ville gå dit. vi var mörkrädda) men till sist släckte vi elden iaf. Sen cyklade vi iväg och fick hoppas på att vi hittade men det gjorde vi (y)


Sommarkänslor

Joshua Radin - I'd rather be with you

Owl city - Fireflies

Dom här låtarna får mig att tänka på sommaren 2010 jääättemyyycket! Förmodligen för att det var det jag lyssnade på förra sommaren ^^

12.05

Blev inget jobb för mig idag, ska istället hjälpa pappa med en übertråkig sak ute i garaget... yey! Sen ska jag på strandfesten med Linnea. Om hennes mamma går med på det då :) Kanske drar en sväng till Nova. Har hittat billiga converse på Brandworld som jag kanske ska köpa!
Gud vad onödigt inlägg... aja ^^



Min önskelista till konfirmationen


Vad min blogg handlar om / Wordle

På wordle.net kan man skriva in sin bloggadress/annan hemsida eller lägga in en text och så tar de ut de mest använda orden och lägger ihop dem i sånna här "bilder". (De är större ju mer använda de är) När jag skrev in min bloggadress märkte jag dock att dom bara tar från de senaste inläggen eftersom dl, kokos, sirap, socker och biscuits är bland de mest använda ;) blev dock chockad när jag såg att Christoffer var bland de mest använda, liksom whaat? xp Skrev det EN gång i förra inlägget! Eller 2 kanske men whateva? xp

Dagen

Första riktiga skoldagen på en vecka! Vi har ju haft elevens val, och jag hade engelska. Då fick vi inte snacka svenska, och såklart börjar fredagen med en engelskalektion också. Men den var i alla fall roligare än elevensval veckan :)
Imorgon kanske jag ska jobba och på kvällen tror jag att jag ska på strandfest (jag veeet att det är kallt) med mitt landhockeylag. Vi tänker ha en fest någon gång men den blir typ aldrig av så Hannah och Christoffer tog tag i att fixa strandfest ^^ Christoffer säger att han tänker bada? ;S aja, hans problem.
Nu ska jag göra något annat + deppa över att mina anzac biscuits är slut :'( PUSS & KRAM

Joggingtur

Här sitter jag och äter anzac-kakorna från igår :D Dom är helt sjukt goda... om ni har brist på något att baka, och gillar kokos, så är det absolut ett tips! Här hittar du receptet. Nej, jag har inte alls nästan ätit upp alla kakorna...
Snart ska jag ut och jogga eftersom jag va tvungen att hoppa joggingen tillsammans med laget igår. Ska bli rätt najs tror jag, vädret är bäst! Sen blire middag som Cornelia lagar och sen ska jag tillbaka till skolan för föräldrakväll... yey...

Bloggar kanske mer sen, annars hörs vi imorgon :)
KARIN: Det finns en bild där det står "/Karin" som du ska ha i slutet av dina inlägg. Den finns bland bilderna som jag redan har laddat upp på bloggen!



Dagen

Idag har jag haft en ganska chill dag. I skolan hade vi först någon engelsk prat-sak och sen stekte Becki och jag minipannkakor. Monica har köpt lönnsirap till imorgonkväll då föräldrarna ska komma till vår skola och kolla in vårt häftiga arbete om Kanada. Då ska vi bjuda på ini pannkakor och lönnsirap. Måste bara säga: Lönnsirap är sjukt äckligt! Eller ja, om man gillar vanlig sirap och väldigt söta saker så gillar man nog det. Lönnsirapen är nästan som vanlig, fast mycket sötare... antar att den man får i Kanada är godare ^^
Nu ska jag fixa en "läxa" som vi fick idag av Monica... yay! Bloggar kanske mer sen :)

Anzac biscuits

Ååååhh jag har bakat världens godaste kakor - Anzac biscuits!
Kakorna är traditionella i Australien, och de bakades av mammor och fruar till sina män när de var ute i första världskriget. De smakar sött och är hur goda som helst :D



Ingredienser ca 25 stycken
Ugn: 150 grader
- 2,5 dl havregryn
- 2 dl riven kokos
- 2,5 dl vetemjöl
- 2,5 dl socker
- 125 g smör
- 2 msk ljus sirap
- 1/2 tsk bikarbonat
- 1 msk vatten

Såhär gör du
Blanda havregryn, mjöl, socker och kokos i en skål. Smält sirap och smör tillsammans. Blanda bikarbonaten med kokande vatten och häll i det i kastrullen med smöret och sirapen. Häll i blandningen i skålen med de torra ingredienserna.
Lägg ett bakplåtspapper på en plåt. Ta ca 1 tsk kaksmet till varje kaka och lägg ut på plåten. Jag gjorde dem lite större än 1 tsk. Ställ in dem i ugnen och grädda i ca 20 min.
Ta ut kakorna när de har blivit lite bruna och dra av bakplåtspappret från plåten. Lägg det på diskbänken eller bordet så svalnar kakorna och blir hårda.


Dags att dejta kudden!

Usch, nu börjar det bli sent för mig! Har varit med Linnea idag och jag kan säga att jag har varit ganska trött hela dagen... Vi kollade på eclipse i skolan vilket var lite uttröttande, sen gick jag och linnea och melwin till ica. Vi tänkte gå in och köpa godis och sen köpa pommes i kebabvagnen utanför men den hade stängt när vi kom ut :@ Så vi gick till neppan istället! Sen tog vi bussen hem och linnea och jag lagade hamburgare (med pommes mehehe), sen lekte vi sociala och satt vid varsin dator på varsin sida om rummet.. vi spelade the sims ;)

aja, ska nog gå och lägga mig nu... är aaas trööött! GODNATT! :D

ooh... sommarbild ! :D

Karin

Som ni kanske har märkt är jag inte så bra på att blogga nuförtiden.. Så min kära kompis Karin ska få skriva här på min blogg när jag inte kan (istället för att vänta på att jag ska logga in på msn och sen skälla ut mig), t ex när jag reser bort eller när jag är med någon kompis. Jag har skapat en kategori som heter Karin skriver, men den syns inte än eftersom där inte finns några inlägg. Hoppas ni kommer gilla det! :)


Snart åka igen!

Mehehe, nu har jag blivit tjock för jag köpte godis innan och det är slut nu... Men ska ändå få 1kg godis av Maria att dela med Hanna så ;) jag ska iaf snart till kyrkan & senare blir det träning! :) Har precis haft ett intressant (eller nåt?) samtal med en tjej från Partille ang matcherna och finalen i helgen. Vi var typ inte överens om något, förutom att mitt lag förtjänade guldet (haha hon menade säkert det..) och att domarna sög riktigt hårt. Men aja, ska se om jag kan slänga in något inlägg när jag kommer hem annars hörs vi imorgon! Puss


Hemma

Halloj :) Kom hem från skolan för ett tag sen eftersom jag slutade 12 idag! Vi får 2 timmars kompledigt som vi kan ta ut när vi vill fram tills torsdag, för på torsdag kväll ska föräldrarna komma till skolan och kolla på våra EV-arbete. (=Beckis och mitt fina arbete om Kanada!)
Senare ikväll ska jag till kyrkan och sen blire "träning". SM är ju över så vi ska prata om den kommande säsongen (tror jag det var) istället för att träna. Chill dill!!

bloggar mer sen, datan laggar :(

Amerikanska chokladmuffins

Ni minns kanske att jag bakade chokladmuffins förra veckan och lovade att lägga upp recept? Det kommer nu ;) Receptet hittade jag hos Tårtspecialisten, men mina kakor blev inte lika fina som hennes :'(

Amerikanska chokladmuffins
~ 12 normalstora (eller kanske lite större...) muffins
4 dl vetemjöl
2 dl socker
4 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2 krm salt
1 dl kakao
1 ägg
3 dl mjölk
1 dl olja
+ eventuellt också 100-200 g hackad choklad utav valfri sort (kan uteslutas)

Gör såhär:
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda vetemjöl, socker, bakpulver, vaniljsocker, salt och kakao i en skål. Blanda gärna med gaffel så att allt blandas riktigt ordentligt. Vispa ägg, mjölk och olja för hand med en ballongvisp (det går förstås också bra med elvisp), i cirka 1 minut. Blanda i mjölblandningen tillsamamns äggsmeten, rör om tills allt har blandats ordentligt. Tillsätt eventuellt hackad choklad i smeten (eller strö över efter att du har klickat ut smeten i muffinsformar). Grädda i mitten utav ugnen i cirka 15 minuter.

Ni får ursäkta att jag inte vet hur man använder mitt photoshop-program, så jag redigerar mina bilder i picnik & då blir det inte så bra kanske.. :P

Silver

Ok såhär va det ... I lördags förlorade vi en match på morgonen och vann en på eftermiddagen, vilket betydde att vi hamnade i final mot Partille i morse. Vi var alla jättetaggade, men matchen "slutade" 2-2. Det blev förlängning med Sudden Death (första målet vinner) men ingen gjorde något mål. Så straffar fick avgöra. Vi hade 5 straffar var att lägga och efter dem stod det lika igen. Så vi körde en straff åt gången tills någon vann och då vann ju partille.... observera att detta endast var tur OCH att vi hade sveriges sämsta domare (på riktigt). Dom dömde ett mål till Partille under matchen som egentligen inte var mål. Sen när vi la straffar så dömde dom en straff som mål som egentligen inte hade gått över mållinjen... Så egentligen var ju SM-guldet vårt, men men. Vi vann i alla fall serien och fick en guldmedajl för det :)

Vårt serieguld och SM-silver :)))

Serieställningen innan SM. Som ni ser ledde vi ganska stort :)

SM-slutspel

Jaaaooouupp, imorgon ska jag spela SM-sluspel!! :D Dock möter vi bara två lag. Det är en match 9.00 och en 16.30. På söndag är det final kl 10.15, och om vi vinner minst en match är vi så gott som säkra i finalen ;)
Imorgon kommer jag inte kunna blogga alls typ, för vi ska vara vid hallen 7.45, spela efter ca 1h, sen ska vi titta när killarna spelar, sen hem till Ronny och äta lunch, sen ska vi tillbaka och spela igen, sen ska vi titta på Lena när hon spelar med Valhalla och till sist ska vi äta på Bjärreds Krog med killarna. Ska bli en awesome dag! :D


Elevens val

Ush, nu är det dags för elevens val igen... :/ Hade det för ett tag sen också, och det är inte vanlig elevens val utan annorlunda ^^ Läs HÄR vad jag menar. Har i alla fall engelska och idag började Becki och jag vårt arbete om Canada som vi ska redovisa för föräldrarna på torsdag kväll. Vi lyssnade på Justin Bieber hela dagen! ;)

Idag på gudstjänsten

Hade ju konfaträff idag, och vi gick på gudstjänst efteråt. Karin, Emma och Alex kom också dit och dom satt tillsammans med Isabelle på bänken framför mig, Linnea och Adam. I slutet vet jag inte riktigt varför, men allt blev knäpp tyst. Och det är DÅ man börjar skratta. Men Isabelle sa: Varför är det så tyst? Hon SA det, hon viskade inte. Så ALLA hörde det, och vi kunde ju inte sluta skratta ... xD Så nu har Isabelle skämt ut oss inför alla :))

Dagens citat

HAHA förlåt, men Ebba är så korkad!!
Jag skrev på bordet under mattelektionen häromdagen: EBBAS HJÄRNA -->
Grejen var den att jag inte ritade någon hjärna. Och då sa Ebba: Vadå Ebbas hjärna?! Jag ser ingen hjärna... :S
HAHAHAHAHAHAHAHA!


21.23

åååååh herregud... förlåt om jag inte uppdaterar men jag pallar inte med att rockmelt ska vara så hiiimla seeegt!! tror fan snart att jag byter tillbaka till internet explorer....
Läst här: Kasta inte bävrar i trähus
ahahahaha xD berättade den för cornelia och hon sa: Kasta inte trä i bäverhus...
För er som inte förstår er på min kvällshumor: Det finns inget kul i det egentligen... eller jo förresten, det är as kul :D

Kakor!

Nejmen tjena, det blev ett inlägg till ;)
Har bakat muffins till franskan imorgon, det fick bli Amerikanska Chokladmuffins. Lägger upp bild och recept imorgon, pallar inte redigera bilderna nu ^^
Imorgon ska jag även redovisa HK arbete, skriva matteprov och gå på konfaträff! Wohoo!
hehe
Bloggar imorgon :)

turkiet -08 ♥

17.03

Guten tag! tyskasnillet
Idag har varit en bra dag! Gillar onsdagar ^^ Gillar egentligen alla skoldagar hyfsat förutom tisdagar... (fan... kom nyss på att jag måste baka tills imorgon) Men torsdagar är absolut bäst! :D Aja, idag ska jag plugga till matteprovet som är imorgon och kanske skriva på min pro-novell som handlar om emigrationen till Amerika. Har världens idé så det kommer nog bli bra. Ska i alla fall baka en kaka idag... Får se hur det går, glömde nämligen be mamma köpa ingredienser igår! Kakan ska ätas på franskan imorgon. Men det gör inte så mycket om jag inte har bakat eftersom Linnea också ska göra det! (y)
Sååå, nu ska jag göra annat. Kanske slänger upp ett inlägg sen, puussi ;)

Förlåt mig!

Jag hann inte blogga igår för 1) Jag följde med Linnea hem, 2) Vi gick till måndagsgruppen i kyrkan, 3) Vi gick och tränade. När jag kom hem var klockan supermycket så jag gick och la mig :) Men nu får ni ett inlägg, ska se om jag kan fixa tidsinställda till dom dagarna jag inte kommer kunna blogga. Nu ska jag snart träna igen!
På lördag är det SM slutspel! Herregud vad tiden har gått fort! Jag siktar på att vinna, även om jag igår fick höra av en av göteborgskillarna att deras tjejlag tydligen köttar sönder... kanske de, men vi tar dom ;) Så jäkla taggad ! :D

snö - något jag ABSOLUT INTE saknar..

Hoppas du förlåter mig!

Herregud, ni kan ALDRIG gissa vad som hände...! I förra inlägget skrev jag om när jag sov över hos Karin, men jag glömde skriva om en sak som jag hade lovat henne att skriva om!
Den saken var att: Jag fick låna en engångstandborste av hennes familj/SAS. Glömde nämligen min egen tandborste hemma så hade dom engångstandborstar och då fick jag låna en. Är evigt tacksam Karin, och jag hoppas att du förlåter mig för att jag glömde att skriva om det! ♥

Karin & träning

Nu har jag kommit hem från Karin och en träning. Karin och jag bakade kärleksmums....... Gott tänker ni då men gissa vad som hände? HAHA.. vi glömde hälla i smöret i smeten, och vi kom på det när kakan var i ugnen! Så vi tog ut den (det va fortf bara smet) hällde på smöret och blandade. Kakan blev ändå bra ;)
Sen va de träning.. vi spelade en match mot killarna och VANN! Vi har typ aldrig gjort det innan vilket innebär att vi har blivit bättre än dom, och det betyder också att vi (antagligen) är bättre än Valhalla och Partille och kommer kötta på SM på lördag... :D
Så nu ska jag göra nåt annat ^^, See ya

såhär ser mitt rum ut efter att jag möblerat om det... (karin är du nöjd nu?) Blev lite sena bilder, men (a)


Mot Karin snart!! :D

Nu ska jag snart lämna hemmet för att åka till Karin! Har varit och jobbat hela dagen fram tills nu, och jobbdagen bestod mest av att äta glass och dricka varm choklad... ;) Imorgon ska jag träna klockan elva på morgonen (!) i Bjärehovhallen inför SM som är om EN VECKA!! Omfg.. Men det kommer nog gå bra för oss, för vi har tränat in värsta bästa speltekniken och vi kommer va bäst ! okej jag ska inte ha för höga förhoppningar som jag har haft de senaste två åren. Haha, trodde/hoppades på att vi skulle vinna så kom vi trea av tre lag. Men jag har två fina SM-brons i alla fall ;)

sämst bild

Godnatt,

Har inte bloggat idag som ni kanske märkt, när jag komhem från skolan skulle jag göra en läxa på datan med fick stränga order av min lillasyster att jag bara fick vara inne på hotmailen... Aja, ni fick ett inlägg i alla fall :) Nu ska jag sova, deppa och äta godis, yeeii! Godnatt

22.17

Har spelat habbo as länge nu och snackat med en as chill kille ;) Till Karin: Jag gjorde inget pedofiliskt med honom... Karin är nämligen orolig för mig.. ^^
Ska i alla fall sova nu, är fortfarande exalterad över att jag har värsta chill dagen imorgon :D !!
Godnatt!


Designändringar

Nuu har jag fixat till min design som jag sa att jag skulle göra för typ en vecka sen... (a) Bytte bakgrund, header och färg på rubrik. Bakgrunden fixade jag för länge sen men headern gjorde jag idag. Bilden tog jag för nån vecka sen då jag försökte fotta bilder till en ny header, men jag tyckte inga blev bra. Idag hittade jag dock denna som jag tyckte blev fin :)

Vad tycker du? :)

Turkiet 09


Längtar tillbaka så jäkla mycket... !

Dagens citat

M: Paris, kan vi inte följa med Cornelia till träningen och titta på?
P: Nej, Melwin... vi har ingen bil att köra med.
M: Men hallå, vi har ju Mercedesen!
P: Men den har ingen försäkring så vi kan inte köra med den.
M: Paris, VAD är förstärkning? o.O

Chill dag imorgon! B-)

Ååååh, har värsta chilldagen imorgon! :D Hahahaaa ;) Ska till ungdomsmottagningen med klassen på morgonen och eftersom bussen går vid nio så slipper vi engelskan på morgonen, wohoo :D Tar bussen härifrån fem över nio, och vi kommer tillbaka till skolan vid 1 och då har jag NO typ i 50 min, och sen slutar jag igen :) Kände att jag behövde skryta lite... (a)
Idag har jag i alla fall haft en ganska seg dag, vet inte varför men den var sjukt seg i alla fall. På bilden förra veckan fick vi reda på att vi skulle måla surrealistiska bilder och jag har seriöst ingen aning om vad jag ska måla... som tur var slapp vi måla idag ;)





Två exempel på surrealistiska bilder. Den översta är målad av Salvador Dali och den andra vet jag inte..
Surrealistisk bild innebär att det är något overkligt med bilden, den kan vara helt normal förutom EN enda liten sak, som undre bilden. Eller så är allt helt random, som översta bilden. Googla "surrealistisk bild" eller "Salvador Dali" så får du se exempel :)

Declan Galbraith


Bevis på min glömskhet

Idag när jag skulle hem från skolan satte jag mig på skolbussen som vanligt, och hade en trevlig konversation ned mina vänner Sofie, Jennie och Johan. Sen när jag åkt en bit tänkte jag FAN, det var ju jag soms kulle hämta Melwin!! :o Så jag fick dissa mina vänner och be om att bli avsläppt. Då tog jag bussen bort till skolan, bad mamma ringa dagis och säga att jag blev sen och sen fick jag skjuts av Melwins dagisfröken tillbaka. Eller ja, till centrum där jag köpte godis som jag redan har ätit upp :$
Snart ska jag i alla fall äta middag och jag ska antagligen räkna matte idag också. Ligger före för en gångs skull :D
Aja, inget mer att skriva om nu. Puss ^^



Felicia tipsar: Miss Dior Chérie

Bara jag som tycker denna flaskan är grymt söt? :D Med rosetten och så alltså. Dessutom är min flaska pytteliten, bara 5 ml, alltså typ 3 cm hög :3 I alla fall, förutom utseendet så luktan den väldigt gott! Den luktar typ sommar, blandat med något annat. Om ni hade förväntat er att jag skulle skriva exakt vilka dofter den innehåller, som Linda Hallberg brukar göra så nej, för sånt kan inte jag... Men men. Om du letar efter en parfym rekommenderar jag att du går och luktar på denna!

Min flaska kommer från en sånt här presentförpackning som pappa köpte till mig på flyget en gång! Alla är 5 ml och kommer från Dior. Mina personliga favoriter är den i mitten; Dior J'adore, och den ovan.

Hemma

Är hemma från skolan :) Dagen idag gick väldigt snabbt, även om det är den segaste dagen på veckan med 3 lektioner innan lunch som alla är mellan 1h-1,5h långa. Dock hade vi ingen svenska som sistalektion idag, feeet najs :D
Idag skaa jag försöka tjata på mamma att få ta lite glass (aa) och så ska jag nog plugga. Och träna förstås ;)
Kanske lägger upp ett parfymtips senare eller imorgon. Byye!

Rockmelt

Nu har jag äntligen fixat mitt problem med Google Chrome/Internet Explorer. Chrome ville inte fungera på min dator så jag fick en invite till Rockmelt av en kompis. Det ser ut som google chrome bara det att det typ är kopplat till facebook, så ens vänner syns i en spalt till vänster. Me like ;)


01.29

Nu har Adam åkt hem för ett tag sen, Linnea håller på att somna halvvägs nere på golvet och jag sitter inne på stallet.se. ^^ Vi ska nog snart se en film för vi pallar inte va uppe mer haha. Så gick det med att dygna.. xP
Men ska i alla fall stänga av datan nu! Godnatt ♥

Hos Linnea

Sitter hos Linnea nu, Linnea kollar youtube och Adam spelar cod .. Ja, så jag tänkte i alla fall att jag kunde uppdatera :) Lånar Linneas stationära medan hon har sin bärbara. Nu mobbar dom mig för att jag bloggar, inte snällt :( Nu ska jag fixa en häftig blogg till Linnea, ses senare :)
Random bild, Linnea hade inget bättre ;)

Godmorgon allihopa!

Nu sitter jag här i min "fina" pyjamas och chattar med en kompis på facebook. Är hungrig men jag antar att jag är tvungen att äta med familjen om typ en timme... :( Aja jag klarar nog mig ^^

Idag: ska jag kanske göra lite läxa, sen ska jag till Linnea vid tre. Vi ska åka till center syd och köpa massa godis, sen ska vi hem till henne igen, så kommer adam dit och så ska vi lana the sims haha.


01.09

När jag är ledig 3 dagar i rad vänder jag upp&ner på dygnet, men inte på hela sportlovet? Okej kanske inte upp och ner, jag kommer inte kunna sova speciellt länge, kanske till nio oom jag har tur. Men imorgon ska jag lana ju och tydligen är det förbjudet att sova överhuvudtaget då. Men det ska bli kul, och jag kommer vara trött i skolan på tisdag.. :o I alla fall så ska jag sova alldeles strax tror jag. Eller åtminstone lägga mig i sängen och läsa. Har en jättebra bok mehehehe. Den heter Sex veckor (den är INTE pervers som vissa vill tro? ;s) och är skriven av Kate Cann, en av mina favoritförfattare :) När jag har läst ut den kan jag skriva en recension ;)

aja nu är mina chips och min juice slut, så nu är det väl dags att sova... natti! ♥

herregud vilken häftig godnattbild jag har hittat! på google alltså.


Don't try this song!!

Herregud, kolla på denna Guitarhero låten! Det är typ helt omöjligt att klara att spela den. Jag skulle inte ens klara av the easy part som är precis i början ;)


Möblerat om rummet

Jupp, jag har möblerat om mitt fina rum ^^ Flyttade alla möbler utom bokhyllan men det blev en jättestor skillnad! Det gick dessutom jättesnabbt, bara en timme ;) Det brukar ta flera dagar, och då är det världens röra helatiden. Minns sist jag möblerade, då stod byrån precis innanför dörren så att man inte kom in på rummet... najsnajs.

Hade tänkt lägga upp en bild på hur rummet såg ut innan jag möblerade om men hittade ingen. Dessutom tog jag ingen innan eftersom det var typ en impuls. Jag tänkte: jag vill möblera om. Så gjorde jag det ;P

Men det kommer en bild imorgon på hur det ser ut nu :)


Ulrik Munther

Hörde denna på radion häromdan och tyckte den va asbra :D Alltså, jag hörde Ulrik Munther spela den. Lady Gagas version har jag hört 89759046 gånger... Denna är mycket bättre!


Vi förlorade matchen med 3-2 som vanligt. ...

Vi förlorade matchen med 3-2 som vanligt. Men jag är glad ändå eftersom det är jättefint väder :-D /mobilblogg


Värmerekord detta året? ;)

Gjorde precis världens upptäckt! :O Det är 6+ grader ute! :D Dock kan jag inte uttnyttja värmen till att typ sola eller ngt för jag ska spela match mot The Nayan Boys. Eller ja, jag kan nog va ute lite innan, matchen börjar om typ 4 timmar hehe ;) Men vi får se. Kanske går ut och fottar lite.

Hörs senare, nu ska jag göra något vettigt.. ;)


Våren

Herregud... Våren vill aldrig komma? :o Längtar efter att det ska bli varmt, att man slipper vinterjacka och mössa och allt sånt. Längtar ännu mer till sommaren. Då ska jag till Turkiet :D:D:D Längtar as mycket dit! :)

Men man märker i alla fall att våren är påväg... Till exempel; det ser åtminstone varmt ut när man kollar genom fönstret. Har dock inte vågat gå ut och känna... ;) Dessutom börjar termometern skärpa sig och stiga över nollan :)




Helg!!!

Nu är det äntligen helg och jag har fullt upp hela helgen, typ ;) Dessutom blir det långhelg för min del, vi har studiedag på måndag! :D



Träningen: jobbig början men as chill slut (a)
Matchen: VI SKA VINNA.
Lanet: Mehehehe.

Nu ska jag snart sova... Godnatt sålänge (:


Nya armband







Dom fina armbanden jag fick på konfan.. ;) Herregud vilka bra bilder, min kamera gör framsteg!
I alla fall - för er som inte har konfirmerat er: pärlarmbandet är ... (minns inte vad det heter) men det är ett sånt som alla gör/får. Jag gjorde mitt själv. Varje pärla har ett namn, t ex gudpärlan (den stora guldiga), jagpärlan, bekymmerspärlan...
Sen har vi det svarta bandet med texten W. W. J. D. - vilket står för What Would Jesus Do?

Är extremt stolt över mina armband, som ni kanske förstår.


Herr Morris





Bild 1: Balongen jag fick på konfan.
Bild 2: Brandy och herr Morris.

Erkänn att balongen och herr Morris är sjukt lika! :o


22.18

Pluggar fortfarande ... :o Pluggade direkt när jag kom hem och åkte sen till kofan :) Vi kollade på filmen "De 10 budorden" eller nåt, och så gjorde vi sånna konfa-armband. Vi fick även ett armband där det stod W. W. J. D. (antar att det betyder What would Jesus do) Kan lägga upp bild imorgon! Fick en balong med mig hem med ansikte som liknar Herr Morris från "Brandy & Herr Morris". Jättesöt, lägger upp bild på den också imorgon :)

Imorgon har jag engelska prov.. man fick skjuta upp det till tisdag om man ville men whateva, jag gör det imorgon så äre gjort :) Har också värsta inlämningen imorgon ^^ Men den e typ klar. mvg here i come (y)


Morris är kaninen.


Dejta kudden snart :''D

Tjohoo, äntligen klar med SO:n! :D Nu ska jag kolla bloglovin, sen sova :)
Godnatt & puss på er alla ;)


Plugga massa

Förlåt för att det inte blir några roliga inlägg, men jag måste som jag sa igår, plugga :/ Har prov och inlämning på fredag som inte är klart... Hehe ;)

Slänger in en 'gammal' turkietbild från förra året som plåster på såren ^^
Det är den första bilden jag la upp på bloggen, wohoo :D

Jag älskar den här bilden. Jag vet inte varför. Menmen =D


16.14

Förlåt för att jag inte bloggade igår men hann inte! Efter skolan gick jag direkt till Linnea där jag satt och "pluggade". Vi kollade först på Låt den rätte komma in, och sen skrev jag lite SO. Sen drog vi till kyrkan och sen blev det träning. Men hinner inte blogga nu heller, måste plugga ännu mera! :( Kanske slänger in ett mobilinlägg senare :) Puuuussen!