Dag 02 - Min första kärlek

Känns som jag har skrivit om detta innan, men tydligen inte.

Om man räknar ända tillbaks till man var barn och "kär" i alla populära killar, så var jag också det haha. Tänker inte nämna några namn, för det blir sjukt pinsamt för mig när Karin läser detta...

Vi kan kalla killen för X. Vi gick i samma klass i 6:års och då vet jag inte riktigt men jag var väl "kär" i honom. Sjukt gulligt ändå om man tänker efter, för jag skrev små lappar till honom där det stod "puss". HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH... förlåt... Nej Karin, jag tänker fortfarande inte nämna några namn!!

Idag gillar jag honom inte speciellt mycket och har inte gjort det på hur länge som helst egentligen. Men men.


Dag 1 - Presentera mig själv

Ja, jag har redan haft en sån här lista, fast den var på 20 dagar. Men jag känner att jag har brist på bloggidéer så jag slänger upp en lista till!



Jag är en tjej på 14 år (fyller 15 den 6 juni) och går för tillfället i åttan. På fritiden spelar jag landhockey (läs mer här), är med kompisar och försöker samtidigt klämma in alla läxor vi får. Jag föddes i Malmö men har nu flyttat en bit därifrån.

När jag var liten älskade jag hästar och ridning över allt annat, läste dom flesta hästböcker jag kom över och så brukade jag rida på min bästis häst. När jag var ännu mindre gick jag också på ridskola, men det blev för dyrt. Är fortfarande lite intresserad av hästar men inte alls lika mycket som då. Jag och min lillasyster har en "sköthäst" som heter Franke och är en svartbrun shettis född -94. Meningen är att vi ska ta initiativet att cykla dit och pyssla om honom när vi vill och har tid, men det har inte blivit så mycket på sistone. Till sommaren blir det antagligen mer eftersom då är det mycket roligare. Vi kan dock inte rida honom, bara gå ut och gå men det är också mysigt.



Jaa, vad kan jag mer skriva?
Jag tycker om att lyssna på musik, så det gör jag också på fritiden. Ibland kommer det upp lite musiktips på bloggen, vilka kan bli samma flera gånger eftersom jag lyssnar på samma spellista tills den är uttjatad innan jag gör en ny.

Oh, en sak till.
Här på min blogg bloggar också min kompis Karin när hon tycker att jag är för dålig på det. Hon skriver typ mest om vardag och sånt, men också lite annat. Typ som jag! Hennes inlägg finns under karegorin "Karin skriver". 



Karin och jag ;)

Godmorgon!


Turkiet -10 ♥

Aftonbladet.se



Alltså, det är en fett läskig sjukdom som sprids via gurkor? ... ← Kan tyvärr inte ta den meningen seriöst.
Men det är i alla fall grönsaksproducenter i Spanien som man misstänker att smittan har kommit ifrån. Sedan har man skeppat gurkorna till Tyskland och så har grönsakshandlare köpt dem och sålt till oss. Om man får denna sjukomen, ehec, borde man åka till sjukhuset typ direkt. Tyskland är värst drabbat med 276 sjuka.

Klicka på bilden ovan för att komma till artikeln.



30 dagar

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Mina fritidsintressen
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 Mina ambitioner
Dag 30 Ett sista ögonblick

It started out as a feeling

Nämen hallå! Sitter och lyssnar på musik för tillfället men ska snart måla naglarna, eftersom jag ska konfirmeras imorgon. Grejen är bara den att jag inte hittar nagellacket jag vill använda -.- Sjukt taskigt men så är det. Och jag ska ha det och inget annat, är beredd på att länsa mitt rum om det skulle behövas. Ska också prova min klänning tillsammans med nersläppt hår, kofta, örhänge och skor som jag ska ha imorgon. Har lixom inte testat allt tillsammans än, tänk om det inte matchar? Hah. Har också massa andra dilemman, som t ex om jag ska tvätta håret nu ikväll eller imorgon bitti, och ifall jag ska locka eller platta håret? Men det ska vi nog lösa.

regina spektor - the call

22.12

Hejsan bloggen!

hahah. Sitter med min läxa som jag helst vill ha klar så fort som möjligt, det är ett arbete om första världskriget. Plus att jag ska hålla ett argumenterade tal om försenade bussar inför klassen imorgon. Wohoo! Får väl se hur det går.

På lördag ska jag konfirmeras, herregud vad tiden har gått fort. Det känns som att det inte alls var längesen jag gick på den första konfaträffen i september förra året, även om det var det.

Aja, nu ska jag inte babbla på om ingenting. Ska duscha och sen sova, så jag bloggar antagligen imorgon igen. Hare, puuussen. :)


Rugby

hahah, idag spelade vi rugby på gympan i skolan. Det var kul att prova en ny och ovanlig sport, även om det inte direkt var något för mig. För er som inte vet vad rygby är så finns det en film där nere *pil ner*

Kan säga att det antagligen inte såg ut som på filmen... vi fick bara göra mestacklingar!


Läxa.

Har varit lite halvdålig update de senasre dagarna, men jag har inte riktigt haft tid eller några idéer. Men slänger in ett inlägg till ikväll, nu ska jag göra läxa :)


21.20

Hejhej! Var hemma en stund innan jag stack till konfan idag, men då gjorde jag mest läxa och kollade facebook. Nu ska jag satsa på att göra färdigt läxan och lägga mig så tidigt som möjligt. Och: klara en bana på Geared. = ett spel som finns på android market. [finns för iphone och ipad också] ni vet det där man ska sätta kugghjul på varandra för att få andra kugghjul att snurra. Fett kul är det spelet, om man kan klara banan... Är på bana 43 och den är helt omöjlig att klara...

Om du har en android eller iphone - ladda ner Geared, det är suuper kul :D


Göteborgs cup 2011

Jag har ju varit i Göteborg och spelat en landhockeycup utomhus, så jag tänkte berätta lite om helgen :)

I lördags åkte vi hemifrån lite efter fem för att åka upp till Göteborg med Swebus. Det var Bjärred (tjejer, mitt lag), och Nayan (killar) från Lund. Vi blandade två randomlag och döpte det ena till Bjärred (som jag hamnade i) och det andra till Nayan. Mitt lag var helt obesegrade av sammanlagt 7 lag i U16-serien, fast sen vi förlorade finalen på straffar. Men vi fick silver och dom k a x i g a Göteborgskillarna som vann blev ju glada om man säger så. Fast vi hade redan vunnit över dem med 2-0 så egentligen var guldet vårt, precis som förra året ;)

Vi var också på Liseberg i lördags kväll. Vi var där i 2-3 timmar så vi hann inte åka så mycket, men ändå nästan allt jag ville åka. Suuper najs, fast vi blev jätteblöta i vattenkarusellerna.

Det var jättefint väder hela lördagen - solen strålade. MEN, alla brände sig. Och på söndagen var det världens pissväder, regnade till och från hela dagen! Fast som tur var spelade vi aldrig i regnet.


en bild från helgen.
hahah ser ni han (svartklädd) i mitten ungefär som hoppar jämfota över en ljusblå?
sjukt fett att jag fick det på bild, jag fottade bara helt random ;)

Heeeemmmaaaaaa

Är hemma från göteborg nu, men klockan är 22.40 och jag ska sova nu, det är ju skola imorgon you know ;)
Skriver mer imorgon, bye bye :D


Because I'm leaving on monday morning

Tänkte precis skriva: Förlåååt för att jag inte har bloggat på flera dagar!! Eftersom när jag loggade in på bloggen fanns det inga händelser om senaste inlägg osv, som det inte brukar när jag inte varit inne på flera dagar. Men sen kommer jag ihåg att jag bloggade igår? Aja...

Imorgon ska jag i alla fall till Göteborg och spela utomhusturnering och gå på liseberg! Ska bli kalas najs, förutom att jag ska åka hemifrån kvart över fem imorgon... Bussen går 6.00 imorgonbitti, YAY. Anyway, det är värt det. Ska se om Karin kan blogga i helgen! Nu måste jag packa, fast är snart klar ;)

Så nästa inlägg blir antagligen på söndag eller måndag!
Hare! ♥


Haircut

Idag har jag varit i Synagogan i Malmö med klassen, klippt mitt hår, besökt Linnea och lagat kalvfärsfrikadeller med äppel i currysås med ris. I synagogan fick vi snacka med en tjej/kvinna (? haha) som berättade en massa om judendomen, och killarna fick ha coola mössor :D Hos Linnea hämtade jag hennes gamla mobil som jag ska få låna men det verkar inte som att det kommer gå eftersom den är operatörslåst till Telenor som jag inte har... Men kanske får den hänga med till Göteborg på lördag ändå, det finns spel på den u know ;)


sämst bild men såhär ser mitt hår ut just nu!

Moppekurs!




Jippie! Mamma anmälde mig till en intensiv-moppekurs helgen den 17-18 juni, och så har jag teoriprov den 23:e. Sen är det fritt fram att köra moppe :D

Så idag fick jag mina böcker/små häften som jag ska plugga i, och det bästa: Jag fick fruktkolor av dem också! :D Hihi ooupsi, dom är snart slut... Får väl snart börja läsa i dom häftena, meeen inte idag bara.. ;)

Ullared!

Jeans (som inte är skitiga, utan det är spegeln som är det), randig tröja, sminkborste, lypsyl med solskyddsfaktor.

Detta är lite av vad jag köpte i Ullared i söndags! Utöver detta köpte jag ett blått linne, en blå t-shirt, trosor som ser ut som jeans-shorts :D, leopardmöstrad (fast färgglad) sjal till min skinnjacka (som jag fick av mormor som tidig födelsedagspresent).

Orkade inte fotta det andra, men kanske senare! :)

Today I don't feel like doing anything

Hejsan svejsan!
Kände för en häftig hälsningsfras idag, thaha. Idag är det onsdag och skolan var faktiskt ganska chill! Vi hade svenska, musik, religion, matte (som jag slapp för jag ville hellre göra engelska!), idrott och biologi. Linnea och jag höll i idrottslektionen och då hade vi såklart landhockey. Det gick faktiskt väligt bra, alla klarade det och gjorde som vi sa, och vår lärare tyckte också att det var bra.

Men nu ska jag se om jag ska fixa lite på min svenskauppsats eller om jag ska vänta med det till imorgon..?
ooooooohh by the way, imorgon ska jag klippa mig, och vi ska dessutom till synagogan i malmö med klassen. ! COOLT

Hare!♥

Min fina katt :D !

Godnatt!

Nu är jag snart klar med min svenska läxa så den gör jag imorgon! Nu ska jag sova, och läsa min engelska bok Teen Idol av Meg Cabot, som btw äntligen börjar bli bra! :) Fast jag har bara läst halva boken och den ska vara klar på fredag..............

Godnatt!♥

Da Da Dam

Sooorrry, har inte kunnat blogga sen i lördags. Var ju i Ullared i söndags och igår var jag med tjejerna efter skolan och sen var det konfa-repetition och träning. Tänkte fotta vad jag hade köpt i Ullared, men har redan stoppat ner alla kläder i lådor och blandat runt med dom gamla. Men några bilder kommer senare! :)

Da Da Dam - Pradise Oskar
Finlands bidrag till Eurovision som jag helt klart tyckte var bäst! :)


Parody

HAHAHAHAH, denna är bäst i hela världen!


20.21

Hoppsan, ser att Karin har bloggat! Duktigt värre ^^ Nu ska jag i alla fall göra min prao-uppgift som är den sista läxan som ska vara inlämnad på måndag. Enda problemet är att jag inte har någon aning om vad jag ska skriva, men det löser sig nog! Neej, nu har jag inget mer att skriva om så det får räcka för idag. bloggar mer imorgon eller på måndag! Hare tills dess!

hahah oj va dålig bild... men men ;)

Nämen hej! Jag sitter i fåtöljen hemma hos...

Nämen hej! Jag sitter i fåtöljen hemma hos mina kusiner just nu, och dom är ju lagom sociala! Men ska inte stanna här speciellt länge eftersom jag ska upp tidigt imorgon och åka till Ullared. Mycket najs ;) Sen är det skola igen på måndag.. Dislike! /mobilblogg


Guten morgen ♥

Hinner egentligen inte blogga men vad gör man inte? ;) Har precis ätit jättegod frukost med scones, apelsinmarmelad och chokladflingor! ♥ Nu gör jag lite läxa nu och ska snart fixa mig inför min kusins konfirmation. Får se hur sent det blir ikväll, ifall jag hinner blogga då eller inte! Hare


22.38

Sitter och skriver på mina 873628 stycken uppsatser som ska vara inne nästa vecka, lyssnar på musik och chattar med en kompis på facebook. Kan säga att jag fastnade på facebook ganska snabbt och har inte skrivit så många rader sen ajg satte mig här för 2 timmar sen, men lite har det blivit i alla fall ;) 

Men nu ska jag nog snart sova, imorgon ska jag göra ännu mera läxa och sen ska jag på Madeleines konfirmation! Wohoo! ^^

Godnatt då, (:


Sunrise Avenue - Hollywood Hills


Min nya klänning



Klänningen som jag köpte till min konfa för någon vecka sen.
kommer från Bik Bok

09.28

GODMORGON!

Vilket jättefint väder, hoppas att det håller i sig till imorgon för då ska min kusin Mackan konfirmera sig ;)
Idag har jag studiedag, fett nice! Har precis käkat mackor, kollat bloglovin och facebook och nu ska jag lyssna på musik och spela the sims 3.

PUSS


Sista praodagen!

Idag var sista dagen för mig på dagis :( Visserligen hade jag kunnat vara där imorgon också om jag ville, men vi har studiedag då så då väljer man att vara hemma? Måste dessutom göra massa läxor. MEN, en positiv sak var att jag fick geishachoklad av dagisfröknarna! :D

Som ni kanske ser på bilden ser min inte sådär jättebra ut idag, och vi ska fotograferas på konfan. Så nu --> Fixa frisyren. Man får göra det bästa av det man har.. Har inte klippt mig på typ 1 år. Då klippte jag mig i Turkiet och dom klippte jättekonstigt...

Btw; Beställde nyss klipptid till om en vecka, ÄNTLIGEN! :D


Godnatt.

Oj shit, jag har inte bloggat idag :O Sorry! ;em har inte haft något att skriva. Ha bara varit på dagis idag som vanligt och så har jag gjort lite läxor. Tänkte precis skriva: Nu måste jag plugga satan imorgon. Sen kom jag på att jag har konfa då :o Men kan nog göra lite läxor och eftersom jag har studiedag på fredag så kan jag göra läxor då! Smaaart tänkt.

Nu ska jag i alla fall sova.
Godnatt ♥


Bruno Mars - The Lazy Song

Bara jag som tycker att dom aporna är fett läskiga? Vad gör dom där liksom? Men för övrigt tycker jag låten är ganska bra ;)

17.09

Kom hem från dagis för typ 2 timmar sen och har precis ätit kvällsmat. Ska nog ta och göra lite läxa snart, gjorde fysiken och skickade in den igår och fick precis reda på att jag klarade uppgiften! Wohoo!

Just nu sitter jag med en kopp te och försöker bota min förkylning... Blev smittad i helgen (nämner inga namn... *host* Linnea *host*) och har sen dess haft ont i halsen och hostat. Meeen det är inte så farligt, det är ju mycket mer synd om stackars lilla Karin som är täppt i näsan och måste ta nässpray och sånt! Nuuttee

hahhah oj vilken bra bild... men hittade ingen annan.

My strange addiction

Uuh, det måste verkligen vara hemskt att vara beroende av sånna här saker. Jag menar, käka soffor och hårsäckar? Läskigt.




Bild 17: En gammal bild på dig och en kompis



HAHAHAHA herregud vilka små pluttar vi var..
Och herregud som jag såg ut...... HAHAHA, men bjuder på den ;)

16.21

Tjena! Nu sitter jag med massa läxor men ska snart cykla till kyrkan! Wiihoo.
Sen blir det träning.

Har inte så mycket mer att skriva, men får väl hitta på något kul att skriva tills imorgon! ;)
Puss


Tränarutbildningen

Nu är jag hemma från utbildningen och färdig att hålla i en skolvisning med landhockey! Wohoo. Igår hade vi teori om grunder och sånt och så höll vi 3 och 3 i varsin "mini-lektion" med inledning, en övning och avslut. Idag var det en elittränare som höll i utbildningen och vi lärde oss mer om vilka sorts övningar man skulle ha osv. Vi hade också en till mini-lektion fast 2 och 2 istället. På onsdag om 1 vecka ska Linnea och jag visa vad vi går för genom att ha vår egen idrottslektion i skolan som naturligtvis ska vara landhockey.

Ikväll blir det utomhusträning, antagligen den sista för min del innan turneringen som är om två veckor. Nästa vecka ska jag nämligen till Ullared över söndagen och vet inte om jag orkar/hinner till träningen. Då ska jag shoppa loss! B)


Halloj! Har inte kunnat blogga idag efters...

Halloj! Har inte kunnat blogga idag eftersom jag har varit på tränarutbildning från 12-18. Nu ska Linnea sova över hos mig och imorgon är det fortsättning på utbildningen. Just nu sitter vi och kollar på jackass, HERREGUD vilka idioter det finns här i världen... Hahah aja, bloggar mer imorgon :) /mobilblogg


Bild 16: En bild på din fritid



kanske inte min fritid just nu, men för typ ett år sen. jag och ebba ;)
s ä m s t b i l d
omg... kolla min fina lugg! want it back :(

Bild nr 1337

Sitter och skriver på mina läxor... Då tänker ni: Vem f*n har läxor över prao:n? Jag har fått 3 läxor! :o
Plus att läsa ut min engelska bok, och det tycker jag också räknas som en läxa. Aja, det är väl bara att sätta igång igen. Snaaaart.. ;)

hahah, bild nr 1337...

Why is everybody so obsessed?

Kom hem från dagis för en stund sen och har precis ätit mackor med apelsinmarmelad på...! nom nom. Så nu sitter jag och lyssnar på min väldigt långa spellista på 6 låtar och ska snart antingen ta tag i läxor eller ta en tupplur!

♦ Taylor Swift - Tim McGraw ♦ AC/DC - You shook me all night long ♦ Regina Spektor - The Call ♦ Suzanne Vega - Luka ♦ Bruno Mars - The Lazy Song ♦ Taylow Swift - Back to December ♦

Paj med glass! :D

Just nu sitter jag och äter Ekströms smulpaj (tror jag att det är) med vaniljglass! Det är suupergott!


Bild 15: En ovanlig bild



Jaa... Jag kan ju säga att det inte är så vanligt att jag blir avmålad på två ägg, direkt.

Yay, rubriken fixad!

Nu har jag äntligen fixat till min rubrik!
Den blev inte exakt som jag ville ha den, jag ville egentligen ha skugga på den men hittade bara varianter som bara syntes i Firefox, vilket jag inte har. Och jag vill gärna kunna se den själv lixom.

Så istället har jag fixat så att det inte är stora bokstäver och bytt textsnitt. Lämna gärna en kommentar om du vet hur man skuggar texten i rubriken så att den syns i alla webbläsare!


Suzanne Vega - Luka


Scoobies

Usch, nu är jag DÖD! Håller typ på att somna, så jag ska snart ta en tupplur innan det är dags att börja laga mat. Idag blir det pannbiff, yeey..!

Jag och Frans har suttit och knytit scoobies hela eftermiddagen nästan, men Frans vägrade ge sin till ett litet barn, men bara för att jag är snäll fick han min. Sen ville hans kompisar också ha, men dom får vänta tills imorgon.



Kör på de lätta varianterna, nr 1, 4 och 6 ;)
Bilden är från Google / Scoubidou

I miss your tan skin, your sweet smile

Nu ska jag sova. Tro det eller ej, men man behöver massa energi för 5 timmar på dagis..!
Bloggar mer imorgon, puss ♥


Bild 14: En bild på dig själv


20.34

Nu har jag äntligen hittat min klänning till konfirmationen! :D
Köpte den på Bik Bok för 399,- bild kommer någon annan dag, orkade inte fotta idag.. ;)

Idag var i alla fall en kul dag på dagis.. Vi hade gympa i stora gympasalen och jag, Linnea och Frans höll i det. Vi delade in dem tjejer för sig och killar för sig och så gjorde ena gruppen hinderbana och den andra lekte en lek. Tjejerna var jättesnälla när de skulle leka "Under hökens vingar kom" men killarna var lite såhär "ääh, nu vill jag nog vara hök" och "nej, nu vill jag inte vara hök längre" och bara bytte runt hela tiden.. och sen blev vissa skit ledsna när de blev tagna. Och det konstigaste av allt: Alla drog ner/upp sina byxor och visade kalsongerna för mig och Linnea? ;O



oj vilken bra bild...

Bild 13: Min bakgrundsbild

Tråkig som jag är har jag Windows Vista's bakgrundsbild, men I like it. Och så har jag ju pimpat med en röd, fin klocka, ett bildspel med mina katter, några anteckningar och en kalender.


Bild 12: En bild som påminner om gamla tider



Phahaha, Isa, jag och Hanna på en landhockeycup/helg med seriematcher. (Antingen i Lund eller Göteborg)
Erkänn att vi är sjukt coola i dom maskerna?



NAAAW SÅ HIMLA GULLIGA!! Nästan fem år sen, herregud vad tiden har gått fort!

Everything is never as it seems

Guuud, jag älskar att vi har prao! Att praoa på dagis är verkligen chill. Istället för att gå i skolan med sina gamla kompisar 8-15 och lära sig en massa saker får man leka med små barn på dagis från 9-14. Mee liiike! Det enda jag, Linnea och Frans gjorde igår och idag var att rita, pyssla och leka. Idag gick vi ut och lekte, och dom har sånna här cyklar med ståplats där bak så vi skjutsade runt en massa barn på dom. DOM ÄR SÅ SÖTA :')
Okey, till någonting annat..

Idag lagade jag värsta gourmémiddagen. Eftersom vi beställde Linas Matkasse denna veckan så fick vi mat och recept hemskickade. "Laga maträtt E i början av veckan", maträtt E = stekt torsk med citron- och dillsås (typ, inte vanlig sås) och potatis och sånna ppjoqeribgea.... (=italienska bacon-liknande saker) och sparris.

Trodde inte att jag skulle gilla det, brukar inte gilla torsk. Men det var skitgott! :D


Shopping!



Var på Nova Lund idag för att spana in klänningar till konfafesten, hittade ett par stycken som jag ska prova igen med mamma! (y)

Hittade också denna blus/topp/tröja vad man vill kalla det, på Gina Tricot. Den var på rea så den såldes för 79 kr och var den enda som var kvar så jag slog till! Mee like :D

Btw så är den snyggare på ;)

Första prao-dagen

Hemma från första dagen på prao! Var på min lillebrors dagis och umgicks med hans små kompisar, SÅÅ SÖTA :') Frans och Linnea är på samma avdelning som jag och Becki och Karin på avdelningen bredvid. På tal om Karin, jag har ett videosamtal med henne på msn just nu:

älska att jag har videosamtalet över hela skärmen, ju större Karin-bild, desto bättre ;D


Till konfirmationen:


H&M



Nelly



Mavala


Var på Nova Lund innan med familjen och lunchade och kollade på klänningar till konfirmationen när jag ändå var där. Provade klänning nummer 1 från H&M, den med gråa blommor. Den var ganska snygg på.
Men jag var ju tvungen att kolla på Nelly.com också (bara för att Karin sa det?) och där hittade jag den rosa till höger!! Love it! Men jag tror inte mamma skulle vilja köpa den till mig, dels för att den kostar 449 kr (det är ju värt det!) och dels för att det är över internet. Men vi får se :)

Har också kollat på halsband, örhängen och nagellack. Snart blire storshopping!

19.55

Usch vilket bajsväder vi har... Dessutom skulle det vara utomhusträning idag, men den blev inställd pga så många bölade över vädret. Men det blir inomhus imorgon istället, ÄNTLIGEN!! :D

Imorgon och två veckor framöver ska jag praoa på dagis! Har superchill tider, 9-14 varje dag. Så går det när man är bäst på att förhandla! Imorgon ska jag även till kyrkans måndagsgrupp, det är liksom pizzakväll med godistårta... MÅSTE BARA GÅ DIT!

Nu ska jag leta klänning till konfirmationen, see ya! :)


Ny månad, nya problem



Shit, nu är det redan maj. April har varit en ganska chill månad, men maj kommer vara fullproppad med saker jag ska göra. Dom första två veckorna har jag prao (på dagis!), och helgen mellan de veckorna har jag tränarutbildning med landhockeyn. Helgen och veckan efter har jag ledigt, sen bär det av till Göteborg för att spela landhockey utomhus. Sen en endaste vecka till, och sen blir det konfirmation och Turkiet! Fett

Bild 11: Du och någon klasskompis



HAHA... Jag och Karin på skoljoggen i sjuan :') Nästan två år sen...

Det sötaste som finns.

Igår när jag var i mammas affär såg jag en ny Schleich-figur:

Kittens
bild från schleich-s.com

Katterna är sötare i verkligheten, men allvarligt, jag blev KÄR i den! (Om ni skulle få för er att gå in på BR/någon annan butik som säljer Schleich, KOLLA EFTER DENNA, för den är verkligen söt!) Hahah så jag önskade mig den i konfirmationspresent av Cornelia. Sen kom jag på att jag hellre ville ha riktiga kattungar men det fick jag inte för mamma. "Vi har redan en katt ju" Jamen han är så stor, inte lika gullig som en kattunge. Men jag får nöja mig med bilder :') Erkänn att kattungar är det sötaste som finns? :D

Google


Min katt när han var liten :')

NAAAAAWW :''')
Google

Hemma hos mormor

Igår åkte jag och min familj till mormor och åt grillat med potatissallad. Suupergott! Sen stannade vi där till sent på kvällen och det blev kallt och jag hade bara strumpbyxor och kofta. Men jag snodde några filtar av mormor så allt var okej :) Vi var "tvugna" att sitta i hennes uterum eftersom hon har en stor argsint bullmastiff-hane i sitt hus. Han heter Axel, om ni ville veta!

Sämst mobilbild, hahah. Men här är han!

NAAAAAAW EN HUNDVALP :') hittat på Google