16.33

Nu ska jag snart in till B-town igen för att gå på kyrkans ungdomsgrupp ;) jag vet att det låter dö trist, men massa kompisar ska dit och så ska vi se en film. Det är ungefär som konfaträffarna fast utan kyrk- och kristendoms sakerna.
Efter den träffen är det tränung D: usch, jag kommer typ inte palla men aja.

Nån mer än jag som ÄLSKAR Erik & Mackan?? :D Dom har haft några program på teven; Herre på täppan, Hela och rena och Gumball 3000. Nu ska dom sända sitt nya program (Cornelia säger iaf att det är deras): 99 saker du måste göra innan du dör. Det måste jag se :D Startar den 22 februari.


Shopping



+ örhängen från JC som jag glömde fotta..

Var ju på nova med Karin idag, och meninge  var att vi skulle shoppa present till Linnéa men det blev lite till oss själva också. Örhängena uppe till höger (från h&m) köpte jag dock för en vecka sen. Erkänn att det var billigt för så många örhängen?! :D

Lite dåliga bilder men det får ni leva med.. :)


Dag 03 - Min favoritblogg

Jag har ingen direkt favoritblogg, men några av de bloggar jag gillar mest följer jag på bloglovin. Där följer jag 25 bloggar, men hälften av dem upptaderar dåligt/inte alls så det är inga större bekymmer. Ibland läser jag Kissies blogg, den är så jäkla kul men hon är så dum.. hon skämmer bara ut sig själv?
En blogg som jag gillar är Dear Diary Confessions som jag tipsade om för ett tag sen. Läs mer om den här.

Så jag har som sagt ingen favoritblogg ;)


Nova

Blir nova idag med Karin för att köpa födelsedagspresent till Linnea :')
Ska ta bussen in om ett tag. Efter det ska jag chilla B-) Är nämligen jättetrött. Och imorgon är det skola... uuuääähh.. orkar inte D:


Matcherna igår,

Jag spelade ju tre matcher igår, och den första gick jättebra. Vi mötte Partille och vann med 3-1 och jag gjorde ett mål :D Nästa var mot samma lag igen, fast då förlorade vi med 3-1. Fast det var jag som gjorde målet! *stolt* Nästa match var mot Partilles U16-lag som består av 10-åringar. Fast dom hade satt in två bra spelare från deras damjuniorlag. Vi vann den matchen med 2-1 :)

Tänkte slänga in en bild men hittade ingen :/


Torra läppar?

Jag tycker det är väldigt störigt med torra läppar, speciellt när dom spricker. Det gör jätteont! Men jag läste någonstans att man kunde antingen sätta honung på läpparna och tvätta bort det efter 15 minuter, eller så har man det där ööver natten. Jag har testat att ha honung på läpparna över natten 2 gånger (inte efter varandra), och jag tycker inte att resultatet blev optimalt. Men jag antar att om man har det flera nätter på rad så blir det bättre, eller om man tar mer honung. Absolut värt att testa, tycker jag! :)


Matcher, taggaaa

Hahaa, just nu är jag lite glad. Jag har helatiden trott att vi skulle spela 4 matcher idag men nej, vi ska bara spela tre :D Det kan dock vara lika jobbigt, men sist jag spelade många matcher på en dag var det fyra stycken i Göteborg. Då åkte vi upp på morgonen, spelade alla 4 samma dag och åkte hem på kvällen. Gissa hur trött jag var?! ;]

Ikväll efter matcherna blir det tjejkväll hos Karin, vilken jag var nära att missa. Alltså, jag kommer komma dit vid nio istället för sju men jag vill dit så whatevah ;] Har ju köpte världens finaste present så :D Okej, kanske inte världens finaste, men jag tycker den är fin i alla fall :]

Nu ska jag gå och byta om och äta eller nåt, fixa ett tidsinställt inlägg kanske, och sen bloggar jag mer imorgon! Puss :D



jag och min söta lillebror i somras :)


Goder Afton

Nu sitter jag här i min säng och ska snart kolla på filmen The Holiday, men jag orkar inte just nu.. Så tänkte blogga lite ;) Sitter även och smsar och kollar på bilddagboken som jag inte har varit inne på, på länge. Ska se om jag kan poppa lite popcorn eller ta lite glasstårta (muuuums) till filmen :D !

Imorgon ska jag åka in till Bjärred och spela 3 eller 4 matcher, hahaa jag har lite dålig koll så jag vet inte hur många ;] Men det är säkert fyra.. :S

Aja, får blogga mer imorgon :]


15.26

Såja - nu ska jag sticka ut till bussen. Jag ska tidigare till träningen och visa Linnea hur man spelar landhockey ;) Ska se om jag kan blogga sen, see ya!


Dag 02 - Mina framtidsplaner

Jag skrev ju lite kort (väldigt kort) om mina framtidsplaner i Dag 01-inlägget igår, men här kommer det lite mer invecklat ;]

Först och främst ska jag gå ut grundskolan (går i åttan nu), och sen ska jag gå på gymnasiet i Lund. Vet inte vilken linje eller så jag ska välja, men det ska jag snacka med syv om sen. Som jag skrev igår är jag sugen på att bli polis, så om det inte dyker upp något annat så tänker jag bli det.

När jag var yngre ville jag bli 105 år. För om jag fyller 105 så har jag levt i 3 århundraden. Ett plus i kanten är att jag i så fall får ett telegram från kungen/drottningen :P Men alltså, det kvittar mig egentligen hur gammal jag blir, huvudsaken är att jag har levt ett bra liv. :]


20.17

Asså jag tycker att jag har bloggat lite dåligt dom senaste dagarna och jag antar att ni håller med mig.. Sorry!
Har nämligen haft mycket läxor + att jag har varit med kompisar och sånt alla dagar. Men jag ska försöka att mobilblogga dom dagarna som jag inte kan sitta vid datorn ;)

Ha de gott!


Dag 01 - Om mig



Jag föddes den 6 juni 1996 när mina föräldrar bodde i en lägenhet i Malmö. Ett tag senare flyttade vi till Lomma och då föddes även min syster Cornelia. Jag har väldigt få minnen från Lomma, men jag minns våra grannar. På andra sidan gatan bodde några av våra kompisar, Ida och Anna heter de. De bor i Tyskland med sina föräldrar men var ofta och hälsade på sin mormor och morfar (det var dom som bodde granne med oss). Vi har fortfarande kontakt med dem och träffas ibland. En bit bort bodde mina kusiner, Philip och Emelie, och på andra sidan häcken bodde en kille i min ålder som heter Alexander. Jag lekte med honom typ varenda dag och det tyckte jag var jättekul. Men efter att vi flyttade hit där vi bor nu (när jag var 4) har jag inte träffat honom mer, det enda jag har kvar som minne är en bild på honom i en hjärtram. Den fick jag i present någon gång (haha), fast nu har jag tagit ut bilden och satt in en bild på min syrra eftersom jag inte hade någon annan ram till den bilden x)

När jag var 6 år började jag skolan här i närheten och blev bästis med Elna på direkten. Då menar jag verkligen direkten, typ första dagen. Vi hade jätteroligt tillsammans och i lågstadiet var vi hemma hos varandra nästan varje dag. Det var förstås extra kul att vara hemma hos henne eftersom hon hade en jättesnäll ponny som hette Millan som man kunde rida på. Hon var så himla gullig!
Elna och jag var bra kompisar ända tills vi började sjuan eftersom hon bytte skola då. Nu träffas vi någon gång ibland när vi tar samma buss till skolan eller nåt.


Jag och min söta klass när vi började fyran.

När jag började sjuan blandades min klass med två klasser från en annan skola och jag började i 7B. På sommarlovet innan sjuan var jag ganska anti den nya klassen, men när jag lärde känna alla ångrade jag mig. Min klass är bäst och jag gillar alla i klassen. (med untantag för en person som jag bara gillar i vissa lägen) Det är ganska svårt att tänka sig att jag redan har gått halva högstadietiden, det känns som att vi började sjuan för några veckor sen!


NU

Nuförtiden hinner jag oftast inte träffa kompisar pga att jag har väldigt mycket läxor. Dessutom spelar jag landhockey 3 gånger i veckan, och spelar ibland matcher på helgerna. När jag gick i sexan spelade jag även cello och gick på scouterna, men det fick jag dissa.

Annars brukar jag sitta och lyssna på musik, smsa med mina kompisar, sitta vid datorn, titta på teve, spela wii, you name it ;) Dessutom hatar jag vintern, man är alltid trött hur mycket man än sover. Inte bra. Så ibland på tisdagarna brukar jag däcka på soffan eftersom jag har sen träning dagen innan och jag ändå alltid är trött.. :P


FRAMTIDEN

Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra med min framtid, haha, men jag är sugen på att bli polis. Annars har jag ingen aning, vi får väl se. :)


20 dagar

Dag 01 - Om mig
Dag 02 - Mina framtidsplaner
Dag 03 - Min favoritblogg
Dag 04 - Min bästa vän
Dag 05 - Ett ögonblick
Dag 06 - Min tro/övertygelse
Dag 07 - Det här hade jag på mig idag
Dag 08 - Mina drömmar
Dag 09 - Mitt favoritminne
Dag 10 - Detta ångrar jag
Dag 11 - Den här månaden
Dag 12 - En resa
Dag 13 - Det här upprör mig
Dag 14 - Det här får mig att må bättre
Dag 15 - En bild som väcker minnen
Dag 16 - Jag som liten
Dag 17 - Min favoritplats
Dag 18 - Det här saknar jag
Dag 19 - Mina ambitioner
Dag 20 - Ett sista ögonblick


Hejjjjjjjj! Förlåt att jag inte har blogga...

Hejjjjjjjj! Förlåt att jag inte har bloggat idag men jag kunde inte, för jag var hos karin och sen när jag kom hem var datorn upptagen :P men jag bloggar imorgon, puss :D (mobilblogg)


Finaste bilden 2010



Jag är med och tävlar om en länkning hos juliamogvall.blogspot.com. Klicka på bilden för att komma dit och tävla!


09.58

Jahapp, igår när jag kom hem efter en rolig (hahahaaa, ankan! xD) kväll hos kusin Madeleine, smsade jag med Karin. Hon sa "Du bloggar dåligt!" Sorry, men jag har inte haft så mycket tid :P
Igår t ex kom jag hem från jobbet vid halv fyra, och hade en timme på mig innan vi skulle åka till Madde. Ja, jag satt vid datorn, men jag hann inte blogga ;) Var lite upptagen med att läsa andras bloggar ;]

Idag ska jag kanske åka in till Nova Lund och shoppa upp min lön på en födelsedagspresent till Karin, som helt plötsligt bestämde sig för att ha en tjejkväll trots allt.. ;P Men vi ska väl se vad vi kan hitta.

Tumblr_lfaryz0egz1qb62q0o1_400_large


21.44

Idag tog jag med mig Melwin hem från skolan eftersom ingen annan kunde hämta, och så följde Linnea också med. När vi kom hem åt vi mellanmål och kladdkaka (och pepparkakshus) och sen skulle jag måla hennes naglar i supercoola färger. Hann bara måla "bakgrundsfärgen" sen var vi tvugna att springa till bussen för vi skulle till konfan. Men jag tog med mig nagellacket och målade vidare där. Blev kanske inte jättebra, fast hon gjorde det inte bättre när hon förstörde det helt och håller genom att ta av sig korsetten :|

Imorgon & i helgen händer antagligen inget spännande, förutom att jag kanske ska sova över med Linnea. Bloggar kanske imorgon, puss.


22.02

Bara för att jag är duktig lite duktig så satt jag inte och bloggade samtidigt som jag skrev på min HK-uppsats. (bara lite duktig eftersom jag var inne på facebook och msn.. :$) Den är äntligen färdig och nu ska jag sova min skönhetssömn. Men innan dess ska jag dela med mig av en sak jag tyckte var rolig på facebook:


Om du inte kan se bilden,
Sometimes I get depressed, then I remember I have a great ass and it's all ok :)
(Ibland blir jag deprimerad, men sen kommer jag på att jag har en snygg rumpa och då blir allt okej)

Så jäkla skön :D

- Godnatt ♥


Tea is everywhere

hoppas ni gillar rubriken!

Fick bli ett ganska sent inlägg idag igen.. Var och hälsade på Adam idag. Innan vi givk hem till honom följde Linnea mig till ica där vi skulle träffas. Då började vi snacka om allt och alla och sen kom Bille också, så fick han också vara med. Vi stod och snackade typ en timme och sen kunde Linnea och jag inte känna våra tår längre så vi gick hem. Adam och jag kollade på en random film som handlade om får som blev galna och käkade upp människorna... Random men jaja, sen kom mamma och hämtade mig och det första jag gjorde när jag kom hem var att sätta mig vid datorn. Men ajg skriver faktiskt om te. Ska skriva 2 A4-sidor i storlek 14 på texten om TE. Wohoo säger jag bara.. I alla fall så sitter jag och dricker en kopp erdbeer-joghurt te just nu ;] Nom nom nom. Nu måste jag fotysätta skriva. Vi hörs senare! :]


Idag har jag varit hos Linnea hela dagen f...

Idag har jag varit hos Linnea hela dagen för att sedan åka direkt till träningen och har därför inte kunnat gå in på datorn idag. Därav mobilblogg.. Så nu sitter jag här och äter flingor i min ensamhet och ska snart sova ;) Bloggar imorgon, puss! (mobilblogg)


Meet the parents: Little Fockers



Något att se eller? ;)


Hahah, ojojoj...

Jag tror jag lovade för ett tag sen att jag skulle mobilblogga från Göteborg igår? Ja som ni kanske märkt gick det inte så bra... Bytte nämligen mobil pga att min vanliga hade slut på batteri och jag hann inte ladda den, och jag var tvungen att ha en mobil med mig. Men på den nya mobilen hade jag inte numret till mobilblogg sakelaken.. :$

Men vi spelade i alla fall 4 matcher samma dag, jag är helt stel, trött och har ont överallt. Här kommer resultaten på matcherna för er som undrar:



Jag vet att texten är lite för långt ditåt ← men photoshop dampar sig & jag orkar inte fixa det. ;]
Mobba inte att vi förlorade mot valhalla........ vi leder faktiskt fortfarande serien :)
På landhockey.nu har dom inte lagt upp resultaten från matcherna i helgen än, men innan helgen ledde vårt lag med 5 poäng, så.. ;)


Mp3-spelare från JetSet



Hade faktiskt ingen aning om att JetSet gör mp3-spelare? Fick en igår av min farbror som tidig födelsedagspresent (jag fyller år i juni haha). Min syrra fick en likadan fast rosa i sen födelsedagspresent (oktober).
Har laddat in lite musik på den från min dator men jag förstår mig inte riktigt på den än... Aja, man lär väl sig ;)


15.29

Igår skrev jag ju här på bloggen att jag hade hört tunisiskt folk snacka franska på nyheterna och undrade om någon visste om de pratade franska där.
Så idag frågade jag min fransklärare om de pratade franska där och hon sa ja, det gör man.
Och det tyckte jag var najjs! ;) Även om jag inte kommer prata någon franska när jag är där (piiinsamt?) så kanske jag kan lyssna haha.

Klicka på bilden för att komma till inlägget


Franska i Tunisien?

Slängde nyss en blick mot teven eftersom jag hörde att det snackades om Tunisien på nyheterna. Där var en massa tunisiskt (?) folk som snackade med kameran. Jag tyckte det lät som att de pratade franska så jag var tvungen att slå upp det på NE, eftersom jag ska dit i sommar! ;) (och för att jag typ kan franska)
På NE stod det typ att de flesta pratar arabiska men att franskan också var viktig pga något.. Fattade inte så mycket.
Någon som vet om man snackar franska i Tunisien? :D


Sitter och lyssnar på Robbie Williams...



feel - you're beautiful


I väntan...



Ni får en tre år gammal bild på mig i Turkiet i väntan på att jag ska komma på något att blogga om.


Dagens citat

Dear Students, I know when you're texting. Seriously, no one just looks down at their crotch and smiles. Sincerely, Teacher.

Hittade på en kompis facebook, så jäkla sann!


Poesi för fiskar

Åååååh, jag älskar poesi för fiskar! xD
Har dock inte kollar på fler än 3 avsnitt (vet inte om det finns fler?)
Dom är väldigt perversa, men det får man ta. Speciellt om man har samma sorts humor som jag x)
Här hittar du en av filmerna.


Karin 15 ! :D

Wohoo, kul att logga in på bloglovin och märka att man har 50 olästa inlägg. :(
Fast jag ffår väl skylle mig själv, har tydligen inte varit inne där sen söndag x)

Men men; Idag fyller lilla Karin år! :D Nu blir hon 15, gammling ;o I alla fall, jag skrev en gälsning till henne på Facebook...


Diss



När man tappar sminket i golvet så att det går sönder! ._.
Detta händer mig alltid med min foundation ;o Har även hänt med ögonskuggan som ni ser på bilden.
Och om man har haft dom med sig i en necessär och inte tänker sig för när man ska öppna den så POFF och allting är på kläderna och golvet...


21.34

Jag har nog bestämt var jag ska praoa! :)
Lästa på facebook att Becki letade praoplats och ville praoa på dagis, och det ville Karin också. så jag frågade dem om de ville praoa på Melwins dagis med mig och det ville dom xD Awesome!

Snart kommer "dissen" upp som jag snackade om i förra inlägget ! :]


16.24

God middag ;]
Bara för att jag egentligen inte hinner blogga just nu så bloggar jag i alla fall :)
Jag vet att det lät konstigt men jag göra lite läxor innan Adam kommer. Men bara för att vara snäll bloggar jag ändå ;D

Dagen var som vanligt, fast filmerna på biologin var lite FÖR äckliga :( Dom visade i detalj hur det gick till när man blev förkyld och fick influensan, och när man fick en hjärtattack...

Jag har en diss som jag ska lägga upp senare, får se om jag antingen SMS:ar in den ikväll eller lägger upp den imorgon. Kram :)


Wii + städning


Nu blir det att spela lite wii, hehehe
Sen ska jag äta mat som morfar lagar och städa vidare på mitt rum.
Seriöst, innan jag städade låg ALLT på  golvet, utspritt. Sen städade och och vips, ALLT var borta... Jag fattar inte vart det tar vägen?? Plötsligt ser man golvet och man hittar inte någonting. Haha neej nu ska jag inte överdriva, men ni fattar vad jag menar? ;]


Första skoldagen avklarad ... !

... Och bara 30 kvar till sportlovet! :D (inte helger inräknade)
Måndagar är nog min favoritdag näst efter torsdagar xD På måndagar har jag sovmorgon + att jag inte har några långa tråkiga lektioner. Utom träslöjd - veckans depp-period... Snart kommer mormor & morfar hit och dom ska skjutsa Melwin till simningen och laga mat till oss barn, och senare ikväll ska jag träna på första gången på jättelänge :) ! Behövs nu inför Göteborg ju ;]

Imorgon kommer Adam hit :D !


22.07

Sååå, nu är det dags för att jag ska sova..
Det är skola imorgon (nooooooooo) fast det positiva är att jag har sovmorgon till klockan nio :D Precis som alla andra måndagar men ändå,
Imorgon ska jag (förutom att gå i skolan) shoppa födelsedagspresent till pappa som fyller hela 43 år på tisdag! Vad litet 14 år känns när pappa är 43 haha :DD
Fast pappa är inte hemma då, han åker till Norge imorgon så han missar sin egen födelsedag x) Men vi ska fira hans födelsedag på lördag, dock är jag inte hemma då ;P

Så - dags att sova. Godnatt ♥

förlåt, tänkte ladda upp en bild, men det gick inte! :/


15.17

Uuush, har verkligen ingenting att blogga om idag :/ Vissa dagar har man hur mycket som helst man vill/kan skriva om, och vissa dagar kan man sitta och tänka hur länge som helst och ändå inte komma på något :/

Men jag har i alla fall 2 good news;
1 - Jag har fått gratis-sms igen, vilket betyder att ni kan smsa mig massor! (de som har mitt nummer förstås)
2 - Det betyder att jag kan mobilblogga medans jag är i Göteborg på lördag! :)

Det låter väl super trevligt? ;]

Avslutar med en bild på en båt som min lillebror ritade till mig nyss :]


Sött eller vaddå?!



en jättesöt bild som jag hittade på denna hemsidan.


Sen kom Linnea på besök...

Japp, när jag satt vid datan och pratade med folk på msn föreslog Linnea att hon skulle komma hit, så gjorde hon det :D Vi gjorde väl inget vettigt, spelade massa wii, legat och myyyst i sängen (Obs! Ta det inte perverst) och käkat pizza. Dock var jag hur hungrig som helst så jag fick bara ner 3 pizza slices och sen har jag haft magknip (hah!) resten av kvällen... Inte bra, inte bra. Fast kallt vatten hjälper faktiskt för stunden :P


Kvällen och natten!

Nu har Karin och Alex åkt hem. Vi har gjort så himla mycket på bara en natt?

Men för det första;
Igår på eftermiddagen var jag med Karin. Vi handlade godis och chips och dippa till kvällen och sen gick vi hem till henne och bakade kladdkaka! Vi gjorde dubbel sats i en form vilket slutade i hård på utsidan och rinnig på insidan.. hehee :D

Sen åkte jag och tog hål i öronen (bild kommer sen ;D) och sen åkte jag hem igenn & Karin och Alex kom hit. Vi kollade på två filmer; Dear John och The proposal. Fast vi snackade mest igenom filmerna :''D


Mums, frukost :D



Japp nu sitter jag och käkar frukost. Framför datan förstås - så att jag kan blogga samtidigt, :)
Det är skånemejeriers vaniljyoghurt(!) och kiwi.
(Jag gillar inte Arlas, den smakar kesella :S och Coop's är bara sur)

Ha de gött!


Mina planer för dagen


Torsdag

Idag var jag ju som sagt på gudstjänst. Den var väl sådär kul. Varade i en timme (alldeles för länge), men en positiv sak var att det var en "musikmässa". Det var några randoms där som sjöng massa låtar och sånt.. :P
Efteråt, när gudstjänsten äntligen var slut, gick jag till bussen och där träffade jag Paris :) Vi åkte samma buss, och när vi gick på råkade jag säga "En halv till Bjärred". Chaffisen kollade konstigt på mig (jag var ju påväg från bjärred), och Paris skrattade as mycket. Pinsamt ;$


Random bild härifrån.


IDAG: Gudstjänst och parlamentet..

Godmorgon! idag ska jag gå på gudstjänst i borgeby. Det är en musikmässa klockan 16. Jag ska dit eftersom jag ska konfirmeras i maj och innan dess ska jag ha gått på 10 gudstjänster, varav en gång vid jul och en vid påsk. Så detta blir alltså min gudstjänst vid jul :)




Just nu sitter jag och äter godis från min godispåse som jag köpte igår på Center Syd... Cornelia och Melwin spelar Wii, och när dom blir "sura" för att de t ex förlorar, så härmar de Parlamentet (filmen som jag la upp igår) och säger "lövhåla"..

På parlamentet säger dom ungefär såhär: "Ja, det finns ett fotbollslag som har infört omedelbar utvisning om man svär på planen. Men killarna har kommit på lösningar på problemet genom att byta ut en bokstav. Senast hördes någon säga 'Jag ska rulla din mamma i löven' ..."


Remember Me & Dear John



Jag har kollat på de två filmerna jag fick i julklapp och nu tänkte jag ge en "recension".
Kan börja med att säga en sak: De är de 2 mest sorgliga filmer jag någonsin sett, men ändå jättebra!



♥ REMEMBER ME ♥
Denna filmen handlar om Tyler (Robert Pattinson) som är ungefär 17 år och bor tillsammans med sin kompis i en lägenhet. En dag ser de 2 en tjej som Tyler känner igen - hon går i hans klass. Killarna slår vad om att Tyler kan få denna tjejen, Ally (Emelie de Ravin) - och det lyckas han också med. Han blir kär i henne och hon bor med honom.
Samtidigt som detta händer hamnar Tyler ständigt i bråk och fängelse, fast hans pappa hjälper honom ut.
Hans lillasyster blir också mobbad i skolan och deras pappa vägrar komma på hennes konstutställningar, avslutningar etc. vilket gör Tyler upprörd.

Jättebra film med sorgligt slut (hehe mee like). Skulle gärna berätta om slutet med det förstör hela filmen ju!


BETYG: 3,5 / 5 stjärnor





♥ DEAR JOHN ♥
Dear John handlar om John Tyree (Channing Tatum) som är yrkessoldat. Han bor tillsammans med sin pappa nära stranden, där han en dag under vårlovet träffar Savannah. Savannah (Amanda Seyfried) bjuder hem honom på grillkväll hos sin familj som inte blir helt lyckad. Men de bestämmer att de ska äta middag en annan kväll på en restaurang. Under två veckor träffas Joh och Savannah varje dag - och de blir kära i varandra. Dock måste John ut i armén igen efter lovet och Savannah måste till skolan. De skriver brev till varandra och träffas någon gång ibland, jättesällan, men det håller inte i längden.

Extreeeeeeemt bra film och jättesorglig! Jag grät massor :$


BETYG: 5 / 5 stjärnor


Hemma igen!

Happ, blev inga hål i öronen idag. Det blev inställt eftersom Hårligan är lite efter ? Vi hade bokat tid klockan sju ikväll, och dom stängde fem? tydligen visste dom inte det när dom stängde så tidigt.. Vi fick en tid klockan sju på fredag istället så jag vet inte riktigt hur jag ska göra med Karin och Alex som ska va & sova över här då... Men det löser sig ;D

Linnea och Karin och jag hade typ brist på nåt att göra, så vi tog bussen till Lödde och köpte lite (eller mycket) godis. Sen kollade vi på filmen Kate & Leopold, dock tittade vi inte utan snackade massa skit. Sen skulle jag ta bussen 20 över sex för att vara hemma vid halv sju. Då hände en lite rolig sak hehe :D

Jag gick över vägen för att vänta i busshållplatsen. Bara för att fördriva tiden kollade jag i tidtabellen och där såg jag att bussen gick 45 varje timme, så jag bah wft ?! Så tänkte jag aja, då får jag väl skynda mig till centrum och ta bussen därifrån. Men när jag kom till nästa busshållplatsen kon jag på att jag hade stått på fel sida av vägen och kollat på fel tidtabell... Så jag tog bussen därifrån och sen gick allt bra ;D


Parlamentet & Time Out



Jag är inte en sån människa som tycker Parlamentet är kul, men vissa saker är faktiskt kul!
Som denna filmen ^^) Fast om ni inte pallar se hela så spola fram till 1 minut och 48 sekunder, där dom spelar fotboll! Skitkul :D


Onsdag

Godmorgon mina läsare :) Idag är det onsdag och jag ska hem till Linnea. Karin kommer också dit :D Har inte en aning om vad vi ska göra, men vi kommer säkert på någonting... ;] Antagligen oseriösa saker, alltså sånt som vi brukar göra.





Och ikväll ska jag ta hål i öronen, gissa om jag har tjatat på mamma om att få ta fler hål?? :D Typ sen 2 år tillbaka men hon har vägrat låta mig göra det. Men eftersom Cornelia (min lillasyster) ska få ta hål idag tänkte jag att jag tjatar lite extra på mamma och erbjuder mig att betala det ena hålet själv (kostar fan 150 spänn för ett hål.. :o ). Och då gav hon sig :DD Hehe (a)


Hiss



www.thelolcam.com

Det är en app på facebook, där man tar bilder med sin webcam med massa roliga effekter!
Jag och mina syskon har tagit massa ^^)
Tänkte ge er ett smakprov:


Morgondagen & resten av veckan

Denna veckan är den sista innan skolan börjar igen och det kommer också att vara den roligaste och mest fullspäckade (haha) på hela jullovet. Imorgon ska jag först va med Linnea (äntligen får jag träffa henne igen!), och senare på kvällen ska ajg, mamma och Cornelia å´ka till Lödde och ta hål i öronen :) Cornelia ska ta sina 2 första som mamma betalar (vi får 2 hål i öronen i födelsedagspresent när vi fyller 12, jag fick det också) och jag ska ta 2 till utöver de 2 jag redan har, och mamma betalar ett av dem. Vet dock inte om jag ska ha 2 till i ett öra eller 1 till i varje?

På fredag ska Karin och Alexandra komma hit och sova över! :D
Först ska vi träffas i Bjärred och köpa godis och sånt, och sen ska vi hit.


gilla min bild!! det ska föreställa öron...


Shopping!

Var ju på Nova Lund innan, och ärligt talat trodde jag inte att jag skulle hitta något.
Men det gjorde jag!! :D
Dock inte på rean (utom örhängena), där finns ju typ bara saker som ingen annan vill ha och det mesta är inte snyggt :/


Godmorgon alla!

Nu ska jag snart åka in till lund och shoppa lite.
Om jag köper något lägger jag upp bilder sen :)
Bloggar då!
Puss!


Ang videobloggar

För ett tag sen [typ flera månader] frågade jag om ni ville ha fler videoinlägg och vad de isåfall skulle handla om - och jag fick ett svar; att jag skulle visa smycken. Det skulle förmodligen bli ett väldigt tråkigt inlägg men om det är fler som vill det så gör jag väl ett! Skriv i en kommentar i så fall.

Annars har jag en del gamla videos som jag skulle kunna visa.
Tycker nämligen det är jättekul :D

Skriv i en kommetar vad du vill ;)


Nya hiss- & disskyltar

Bara för att jag hade tråkigt gjorde jag sånna här hiss & diss-skyltar. Fina va?! (Bilderna är klickbara)
De kommer jag att använda när jag hissar eller dissar något. (No shit!)
Fast just nu har jag inget att hissa eller dissa, men kanske kommer på något senare ;]

 


Paris på besök!

Nu har Paris kommit tillbaka på besök! :] När hon kom fick vi barn julklappar av henne. Hon kommer imorgon också tror jag.

Vad jag fick: En påse med godissnören - jordgubbssmak - från England, en godis-pizza och Pink - Funhouse.



har dock käkat upp allt godis... :$


2010 samanfattat i bilder (och text)



Bara för att jag inte vill göra en likadan samanfattning som alla andra och för att jag är medlem på bilddagboken, använde jag mig av deras Your Year-funktion(?). Där får man se sitt år i bilder som slumpvis väljs ut från ens bdb. Så jag prinscreenade och la in det här, och sen tänkte jag skriva ungefär det jag skrev vid varje bild eller berätta om den :)

♥ JANUARI Denna bilden var den första men också den sista jag la ut denna månaden. Egentligen skrev jag inget seriöst på någon av dem, men något annat som hände den månaden var: Jag klippte min lugg och det blev skitsnyggt! ;] Och så var jag hemma hos Madde på Sagas födelsedag, (tror jag), och där var också hennes kompis Rebecca (som jag känner liite) och vi lekte en lek som gick ut på att släcka lampan och sminka varann i mörker! xD Ska se om jag kan lägga upp bilder på det :]

♥ FEBRUARI Var och shoppade på Nova Lund med Hanna och Isabelle (dom på bilden). Vi fottade en massa och jag la ut typ 20 bilder på oss på bdb. Just denna bilden hade jag som bakgrundsbild på mobilen ganska länge :)

♥ MARS Denna bilden var ju extremt tråkig... Samma bild som januari fast lite picnik-ad. (haha?) Bilden är en exempelbild från Windows Vista. Något annat som hände denna månaden: Jag åkte till Tyskland med min familj för 14:e (!) gången i mitt liv, typ.

♥ APRIL Bilden är jättegammal, den är från mellanstadiet. Den föreställer några i min gamla klass när vi var på friluftsdag med en annan skola. Något som hände denna månaden: Jag svämmade över köket med våffelsmet när jag skulle göra våfflor.. Asså typ, hela köket.

♥ MAJ Under den bilden skrev jag att jag skulle på utomhusturnering i Landhockey och gå på liseberg, men jag blev sjuk så jag kunde inte hänga med :( Och så var jag med familjen i Turkiet, jättenajjs :D

♥ JUNI Då fyllde jag 14 år, den 6 juni. Under bilden skrev jag bara att sommarlov är awesome, helt enkelt :]

♥ JULI Bilden är på Ebba - för att vi skulle gå och se Knight and Day på bio!! :D Denna månaden startade jag även denna bloggen.

♥ AUGUSTI Bilden la jag ut för att jag höll på att läsa den boken ;] Den är bra, btw. Men under en vecka denna månaden var min tyska kompis Julia på besök. Vi gjorde det mesta, var i malmö (hos tandläkaren och på museum), i Bjärred vid stranden, på Nova Lund, på Tosselilla, Skånes djurpark (tror jag? minns inte). Det var kul, men det värsta var att jag var tvungen att prata tyska hela veckan :P
Denna månaden började jag åttan... Och så fick jag tandställning ;D

♥ SEPTEMBER Denna bilden föreställer Melwin på en lekplats. Vet inte vem som har tagit den... Men under skrev jag att jag hade tagit sönder min tandställning. Grejen var att jag lagade den själv, *skills*

♥ OKTOBER Vid denna bilden skrev jag att vi skulle spela mot Nayan, men matchen lev aldrig av :[ Hittade också Ebbas och min gamla blogg; felleplusebba.blogg.se. Love it!

♥ NOVEMBER I november var jag uppe i Götborg och spelade landhockey första gången för säsongen. Sen blev det packat med matcher varje helg resten av november och nästan hela december. Men nu har det lugnat ner sig igen :]

♥ DECEMBER Denna månaden var det julafton! Bilden tog jag för ca 1,5 år sen ;D Har egentligen inget mer att skriva om December, vill ni veta är det ju bara att kolla i bloggen ;] Det var ju inte så längesen :)

Äntligen klara med inventeringen!

Igår blev vi klara med att inventera hela affären. Det var helt sjukt tråkigt, men det är sånt man får leva med om ens mamma har egen butik. Vi åkte hemifrån klockan 8 igår morse, först till Lund och posta några brev och sen vidare till Lomma. Vi var väl där vid halv 9 - 9? Sen åkte vi hem när klockan var typ halv 12 - 12 på natten. Vi var där hur länge som helst och när jag kom hem ville jag bara lägga mig ner och sova. Men jag åt kyckling och makaroner till middag (ja, när jag kom hem klockan halv ett) och sen käkade jag godis och läste "Bryta om". Tänker fan aldrig inventera igen. Nästa år får C göra det, hon hjälpte inte till i år. hon och M sattt bara hemma och spelade Wii hela dagarna...


Så blev det med min "chill-dag"

I morse tänkte jag ju "åh vad skönt, bara sitta hemma idag". MEN när vi åt frukost sa pappa "Åh idag ska vi inventera mammas affär. FELICIA, du följer med!!" aha tack.. ! För jag tycker verkligen att det är jättekul att inventera. (För er som inte vet vad det är: Man räknar ALLA saker i butiken och skriver ner det på papper för att t ex se hur mycket som blivit stulet, men framförallt för att ... ja, jag minns inte vad pappa sa, men det var något med bokföringen).
Så dagen har spenderats i mammas affär. Pappa och jag räknade allt på ovanvåningen men kom inte så långt (a) Vi ska fortsätta imorgon!
Dessutom är det skitkallt i affären. Jag hade pappas fleeceväst + halsduk på mig och jag frös as mycket. Höjdpunkten på dagen var när pappa och jag gick till Statoil och köpte mat som vi åt där. Det var jättevarmt och skönt därinne :DD


IDAG...

... ska jag nog inte göra något speciellt. Snart ska jag spela Mario Kart på wii med min bror [har inte provat det änn, för mina syskon ockuperade det igår & sitter där även nu...]
Bloggar mera sen, puss ♥


2011

Usch, nu har 2010 tagit slut och det gick hur fort som helst? Dock tänker jag inte samanfatta mitt år i ett inlägg som alla andra. Det går inte ens, har bara bloggat sen juli. Får se om jag gör nån annan sorts samanfattning ;]

Igår/inatt var jag och min familj på besök hos några kompisar. Dom hade bjudit dit några andra familjer också, och alla har barn i åldern 3-8 år. Wihoo, jättekul för Cornelia och mig (vi är 12 och 14). När vi satt och åt var det en 6-årig kille som heter Jonathan, och han pratade om spyor hela tiden. "En gång när jag åt pannkakor ..." asså man vill ju inte veta?? Dom verkar fatta trögt också, dom slutade inte fastän vi sa till dom minst 100 gånger..
Deras hus var kallt också, utom köket, för där hade dom en öppen spis :] Men Cornelia och jag fick titta på film på deras dator. Pappan i huset flyttade en soffa till datorn så att vi kunde sitta där. Vi kollade på Grown Ups och Step Up. Sen gick vi ut och kollade på raketer, och jävlar vad kallt det var ute...!